ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Νοσοκομεία στην Αμερική δεν επιβάλουν στο προσωπικό τον εμβολιασμό, περιμένουν ένα πιο ασφαλές εμβόλιο!

Αλέξανδρος Τσίγγος17 Δεκεμβρίου 2020

Πολλά νοσοκομεία στην Αμερική δεν επιβάλουν στο νοσηλευτικό τους προσωπικό τον εμβολιασμό, περιμένοντας ένα πιο ασφαλές εμβόλιο!

Όταν ξεκίνησαν τους εμβολιασμού, σε ΗΠΑ και Βρετανία, με πρώτα πειραματόζωα το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς, προφανώς για να δώσουν το καλό παράδειγμα στους ασθενείς η στους μελλοντικούς ασθενείς, αναρωτήθηκα:

Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα λάβουν το εμβόλιο παρουσιάζουν

  1. παρενέργειες από ελαφριές, αρκετά σοβαρές μέχρι πολύ σοβαρές και ταυτόχρονα (αυτή είναι η λογική του εμβολίου)

  2. συμπτώματα Covid 19, που η απάντηση του προέδρου και συντοπίτη μας κύριου Μπουρλά στο αν μπορούν να το μεταδώσουν σε άλλους η όχι ήταν «Δεν γνωρίζουμε»…πόσο σοφό είναι να παροπλίζεις το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχει να αντιμετωπίσει υποτίθεται μια πανδημία και μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στέλνοντας το σπίτι του για κάποιες ημέρες η για πολλές;


Η απάντηση έρχεται από τις ΗΠΑ με επαναλαμβανόμενα περιστατικά νοσηλευτικού προσωπικού με αλλεργικά σοκ, όπου το ένα μάλιστα χρειάστηκε να του κάνουν αμέσως ένεση Επινεφρίνης για να του σώσουν την ζωή.

Όμως πολλά νοσοκομεία δεν επιβάλουν στους εργαζόμενους τους να κάνουν τον εμβολιασμό, περιμένοντας ένα πιο ασφαλές εμβόλιο.

Alaska health care worker suffers adverse reaction after COVID-19 vaccine | Fox News2 health care workers 

experience allergic reactions from vaccine (msn.com)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.