Πολλά ερωτηματικά για την αυτοκτονία του γυμναστή

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για την αυτοκτονία γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος Γιώργος Παπαναούμ έβαλε τέλος στη ζωή του και άφησε πίσω του ένα σημείωμα, που έστειλε λίγες ημέρες πριν σε δικούς του ανθρώπους.

Εξηγούσε μέσα από αυτό, ότι είχε πέσει θύμα απάτης από μια γυναίκα που είχε σχέση μαζί του. Η γυναίκα αυτή, όπως έγραψε, του είχε αποσπάσει χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον καταχρεωμένο και απελπισμένο.

«Πούλησε το αυτοκίνητο του και είχε στην κατοχή του 90.000 ευρώ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε πώς μπορούμε να τα επενδύσουμε μέσω binance. Είναι μία εφαρμογή, τραπεζική εφαρμογή με κρυπτονομίσματα και μέσα σε πέντε μήνες τα 90.000 ευρώ φτάσανε στα 400.000 ευρώ», δήλωσε φίλος του 50χρονου στο Mega.

Η μαρτυρία του φίλου του, «δείχνει» την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε ο γυμναστής, όταν η γυναίκα τού άρπαξε όλα του τα χρήματα.

«Αυτά μου τα διηγείται όλα ο φίλος μου, "εγώ για να την κάνω να με εμπιστευτεί, της έδωσα τους κωδικούς, αυτή τράβηξε το ποσό των 50.000 ευρώ μέσα, σιγά σιγά μέχρι που κατάφερε και πήρε όλο το ποσό από μέσα 400.000 ευρώ και εξαφανίστηκε τελείως"».

Ερευνούν κύκλωμα

Ο 50χρονος στο σημείωμα έκανε λόγο και για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια και προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών. «Αυτό έκανε και αυτή... Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια τους έφερνε βίζιτες έκανε τα γλυκά μάτια και κάποιες φορές να ήθελαν ναρκωτικά καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε», ανέφερε γυμναστής.

Στο σημείωμά του ο προπονητής ανέφερε και το όνομα του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, στα γραφεία του οποίου είχαν τοποθετηθεί γκαζάκια.

Τέλος, σημειώνεται πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Mega, η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή ανέφερε ότι ο 50χρονος είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του, τη Δευτέρα.

Πηγή: ethnos.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.