Πολιορκία στον Μίσιτς πριν καν τον αγοράσει o ΠΑΟΚ

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

Ένας ποδοσφαιριστής πραγματικό διαμάντι αποδεικνύεται για τον ΠΑΟΚ ο Γιόσιπ Μίσιτς. Με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν έχει βγάλει τα μάτια όχι μόνο των οπαδών του ΠΑΟΚ και των άλλων ομάδων, αλλά όπως φαίνεται και ολόκληρης της Ευρώπης. Οι δέκα ασίστ και τα έξι τέρματα που έχει σημειώσει σε 31 ματς με την φανέλα του Δικεφάλου, όπως και οι τέσσερις πρωτιές στις επτά συνολικά ψηφοφορίες για τον καλύτερο παίκτη του μήνα, μόνο απαρατήρητα δεν περνούν, καθώς ήδη υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν κι ας γνωρίζουν ότι μετά τις 20 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η αγορά των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ.

Η Τραμπζονσπόρ, το όνομα της οποίας αναφέρθηκε χθες στον τουρκικό Τύπο, ως υποψήφιος μνηστήρας για τον Κροάτη μέσος, είναι μόνο μία από τις πολλές ομάδες που τον θέλουν και φροντίζουν να στέλνουν μηνύματα στο περιβάλλον του. Υπάρχουν αρκετές ακόμη από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Και δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφουμε, Σύλλογοι από την Ισπανία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ρωσία, ίσως και άλλες χώρες έχουν φροντίσει να δηλώσουν το... like τους στο περιβάλλον του 26χρονου Κροάτη που πάντως έχει το μυαλό του μόνο στον ΠΑΟΚ.

Μπροστάρης για την μάχη στο Champions League

To ίδιο όμως, ισχύει και από την άλλη πλευρά. Και ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν βλέπει τίποτα άλλο από το πώς θα αξιοποιήσει αγωνιστικά την ποιότητα του Γιόσιπ Μίσιτς, τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα έχει αξιοποιήσει άριστα κι αυτό πιστώνεται στον Πορτογάλο τεχνικό. Ο ύψους 1.84μ. μέσος θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, πρώτα κλειδώσει την συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League και μετά να μπει στους ομίλους.

Και για να μην υπάρχει καμία σειρήνα να ηχεί δίπλα του και να του δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να λειτουργήσει διαφορετικά σε σχέση με τις συνήθειές του. Δεν έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης, ακριβώς για να μην βρεθεί στην θέση που είχε έρθει με τον Πρίγιοβιτς σε κρίσιμο αγωνιστικά σημείο, άσχετα αν τελικά η πώληση του Σέρβου απέφερε το μέγιστο δυνατό όφελος χωρίς να χαθεί κανένας στόχος.

Ο ΠΑΟΚ θα αξιοποιήσει πρώτα αγωνιστικά τον Κροάτη και στην συνέχεια, όταν έρθει μια πρόταση που θα κριθεί συμφέρουσα και θα είναι κατάλληλο και το τάιμινγκ μπορεί να συναινέσει στην πώλησή του. Προς το παρόν, ετοιμάζεται σε έναν μήνα από τώρα να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Σπόρτινγκ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.