Πολίχνη: Μαύρα πανιά κρέμασαν οι έμποροι -«Φιλοδώρημα τα μέτρα»

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Μία συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα οι καταστηματάρχες στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για παράταση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου στις τρεις περιφερειακές Ενότητες (Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη).

Οι καταστηματάρχες από νωρίς το πρωί ανέβασαν ρολά, άνοιξαν τα φώτα των καταστημάτων τους χωρίς βέβαια να πραγματοποιούν πωλήσεις, ενώ κρέμασαν μαύρα πανιά και πλακάτ έξω από τα μαγαζιά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

“Βάλαμε πλάτη και μας γυρίσατε την πλάτη” , ” Ενώ σας πληρώναμε, την πληρώνουμε ” είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν κρεμάσει οι έμποροι έξω από τα καταστήματα τους.

Περιμένουμε τις εξαγγελίες, αναμένουμε, είμαστε στον αγώνα και περιμένουμε και τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Σήμερα δεν θα γίνονται πωλήσεις απλά θα είναι τα φώτα ανοιχτά. Η καταστροφή είναι απίστευτη, προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Υπάρχει εμπόρευμα που είχαμε παραγγείλει για την περίοδο της άνοιξης και του Πάσχα συν όλο το εμπόρευμα του υπόλοιπου χρόνου ” δήλωσε η πρόεδρος των καταστηματαρχών, Ιφιγένεια Τοτσίδου.

Τα μέτρα που πρότεινε η κυβέρνηση είναι φιλοδώρημα. Δε θέλουμε λεφτά, ούτε τίποτε από αυτά που θέλουν να μας δώσουν, προτείνουμε να μας αφήσουν να δουλέψουμε έστω και λιγότερες ώρες” τόνισε από την πλευρά του, ο κ. Τσαπούτογλου καταστηματάρχης της περιοχής.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.