Πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας: Ιταλός πρώην γκολκίπερ έτοιμος για αποστολή αυτοκτονίας!

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Ο πόλεμος αφήνει πίσω του πόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ιταλός Λούκα Βαβάσορι, με τον 29χρονο άλλοτε γκολκίπερ να έχει ενταχθεί στις διεθνείς ταξιαρχίες στην Ουκρανία και να ανακοινώνει πως είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε αποστολή αυτοκτονίας.

Από τότε που σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο (τερματοφύλακας σε Λουγκάνο, Προ Πάτρια και Μπρα) καταγράφει τη ζωή του μέσω Tik Tok.

@ivanlucavavassori Siamo pronti per morire tentando di fare qualcosa di storico. Forza e Onore ragazzi #ukraine ♬ Le Calin - 斌杨Remix

Το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε σοκάρει, με τον νεαρό Ιταλό (γεννήθηκε στην Ρωσία και στην ηλικία των πέντε ετών υϊοθετήθηκε από οικογένεια στο Πιεμόντε) να κάνει γνωστό πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει για μία αποστολή αυτοκτονίας.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο μου βίντεο, δεν ξέρω για πόσο καιρό. Εάν τα καταφέρω, το συντομότερο δυνατό θα έχετε νέα μου. Ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά», είπε αρχικά ο Βαβάσορι, αποκαλύπτοντας πως είναι μέλος του πεζικού. Και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Με τον ταγματάρχη αποφασίσαμε ότι θα επιτεθούμε μόνοι, χωρίς κανείς να ξέρει τίποτα. Η δική μας θα είναι μια αποστολή αυτοκτονίας γιατί έχουμε πολύ λίγες μονάδες εναντίον ενός ολόκληρου στρατού. Θα είναι ολοκληρωτική αυτοκτονία, αλλά προτιμάμε να προσπαθήσουμε».

Σημειώνεται πως την ώρα του βίντεο, περνούσε στην οθόνη το εξής μήνυμα: «Το να πεθάνεις είκοσι χρόνια νωρίτερα ή είκοσι χρόνια αργότερα δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να πεθάνεις καλά. Μόνο τότε αρχίζει η ζωή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.