«Πόκερ» Άρη με Ματίγια

Μάνος Χατζάκης04 Ιουνίου 2020

Νέα δεδομένα προκύπτουν -τα τελευταία 24ωρα- αναφορικά με την επέκταση συμβολαίου στον Χαβιέ Ματίγια. Ο Ισπανός είναι ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές του Άρη των οποίων η σύμβαση ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, που δέχθηκε επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ, παρόλα αυτά παρατηρείται διαφορά στις συζητήσεις.

Προ λίγων ημερών, πάντως, τα πράγματα έδειχναν ότι θα είχαν αίσια έκβαση, καθώς, τόσο από την ΠΑΕ όσο και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δινόταν η εντύπωση πως είχε επέλθει οριστική συμφωνία. Στη συνέχεια, μεσολάβησε η πανδημία μέχρι τη στιγμή που, τελικά, οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν πρόταση στην πλευρά του 32άχρονου χαφ. Με τα νέα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν, φαίνεται ότι παρατηρείται σαφής απόκλιση με κύριο άξονα το οικονομικό, τη στιγμή που άλλες πληροφορίες τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ενστάσεις και ως προς τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Το βασικότερο εμπόδιο, πάντως, είναι το ποσό που θα αναγράφεται στα μπόνους και τα οποία δεν αφήνουν ικανοποιημένο τον Ματίγια.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, ο Ίβηρας μέσος ξέρει ότι δύσκολα θα βρει αλλού την αποδοχή της οποίας τυγχάνει στον Άρη, ειδικά από τη στιγμή που υπολογίζεται ως βασικός από τον Μίκαελ Ενινγκ και την επόμενη σεζόν.

Και, επειδή, η ποδοσφαιρική αγορά αλλάζει μέρα με την ημέρα, λόγω του COVID-19, οι σκέψεις των παικτών, αλλά και των εκπροσώπων τους θα γίνουν περισσότερο ρεαλιστικές. Οι “κιτρινόμαυροι” εκτιμούν την προσφορά του Ματίγια, γι' αυτό και κατέθεσαν τη σχετική πρόταση, η οποία εντάσσεται σε αυστηρό πλαίσιο. Εφόσον ο Ματίγια θέλει να μείνει στην ομάδα, τότε οφείλει να κάνει μερικά βήματα... πίσω.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.