«Ποιοτικός παίκτης ο Μενσά, μπορεί να λάμψει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Μαΐου 2020

Στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Μπερνάρντ Μενσά για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκανέζος μέσος είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «ασπρόμαυρους» σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Βίτορ Ολιβέιρα, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» σημειώνοντας όμως ότι θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μπερνάρ Μεσά: «Tον ποδοσφαιριστή τον ανακάλυψε ο Ρούι Βιτόρια. Τον έφερε στις ακαδημίες του συλλόγου και γρήγορα μεταπήδησε στην β΄ ομάδα. Σε ηλικία 20 ετών πήγε στην πρώτη ομάδα και τα πήγε τόσο καλά που η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε έξι εκατομμύρια για να τον αποκτήσει».

Για τη θέση του: «Είναι σίγουρα οχτάρι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει υψηλή ποιότητα τεχνική αλλά δεν είναι δυνατός στο μαρκάρισμα. Του αρέσει η ντρίμπλα και έχει την μπάλα στα πόδια του. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπορεί να λάμψει στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και να μάθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου».

Για τις αρχηγικές του ικανότητες: «Δούλεψε πολύ δύσκολο να γίνει αρχηγός καθώς σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι ένας καλός και ταπεινός παίκτης. Δουλεύει σκληρά. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έχει πιο έμπειρους παίκτες για να έχουν το ρόλο του αρχηγού».

Για την εμπειρία με τον Πέδρο Μαρτίνς: «Είχε προβλήματα στην Ισπανία και δεν μπόρεσε να εξελίξει τις δυνατότητες του για αυτό και επέστρεψε δυνατός. Δεν έπαιξε πολύ με τον Μαρτίνς ενώ δεν τον θυμάμαι σε παιχνίδια με τον Φερέιρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.