Ποιος θα σταματήσει την Ατλέτικο;

Γρηγόρης Κόκκινος13 Μαρτίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Δεν μας πήγανε τα πράγματα όπως θα θέλαμε την περασμένη εβδομάδα και χάσαμε την Ελληνική τριάδα στις λεπτομέρειες αφού ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1. Αντιθέτως τα πήγαμε εξαιρετικά μέσα στην εβδομάδα στο Champions league και τα παιχνίδια που δώσαμε στο ραδιόφωνο. Φινάλε για την Σούπερ Λίγκα και ακόμα κανείς δεν μπορεί να μας πει με βεβαιότητα τι θα γίνει αν πέσουν ομάδες και πόσες και πως θα γίνει το νέο πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες.

Η Μαρσέιγ έχει βελτιωθεί και στο παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη ήταν καλή ή για την ακρίβεια πιο τυχερή από την Ρεν και νίκησε με 1-0. Η Μπρεστ ήταν πιο αποτελεσματική από την Ντιζόν και νίκησε με 3-1 το παιχνίδι και δύσκολα θα κινδυνέψει. Δεν το λες ευκαιρία αλλά στο δίφραγκο κρατάω τον άσσο.

Η Χετάφε ήταν βελτιωμένη στο παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 και δεν είναι τυχαίο ότι έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Η Ατλέτικο νίκησε την Μπιλμπάο με 2-1 και αν θέλει να διατηρήσει την διαφορά των έξι βαθμών από τον δεύτερο και να πάρει το πρωτάθλημα θα νικήσει. Η Σαουθάμπτον έχασε με 5-2 από την Μάντσεστερ Σίτυ και υποδέχεται την Μπράιτον που έχασε στην έδρα της με 1-2 από την Λέστερ. Όχι επειδή είναι η αγαπημένη μου ομάδα αλλά σε τιμή αουτσάιντερ θα την ποντάρω ευχαρίστως γιατί έχει αρχίσει και παίζει και πάλι καλά. Άσσος

Η Ρεν δεν ήταν κακή κόντρα στην Μαρσέιγ δεν είχε όμως τύχη και λύγισε στο τέλος του αγώνα στην ήττα με 1-0. Το Στρασβούργο έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Μονακό και τη νίκησε με 1-0. Από τα παιχνίδια των δυο ομάδων που έχω παρακολουθήσει με πείθουν πιο πολύ οι γηπεδούχοι.

Η Μονακό παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο παιχνίδι με το Στρασβούργο και έχασε δίκαια με 1-0. Η Λιλ συνεχίζει να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην Γαλλία και νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 την Μαρσέιγ. Η Μονακό έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Γαλλία οπότε μου αρέσει το OVER. Η Στουτγάρδη ήταν καλή στο παιχνίδι με την Φρανκφούρτη και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1. Η Χόφενχαιμ ήταν πιο αποτελεσματική από την Βόλφσμπουργκ και επικράτησε με 2-1. Θεωρητικά το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού αλλά μου αρέσει ο άσσος των γηπεδούχων αφού είναι πιο συγκροτημένη ομάδα.

Ο Άρης ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το 0-2 και είναι και δυσαρεστημένος μετά το τελικό 2-2. Ο ΟΦΗ συνέχισε την κατρακύλα μετά και την ήττα από την ΑΕΛ με 2-3. Περιμένω να δούμε γκολ στην αναμέτρηση και μου αρέσει η απόδοση του OVER. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλός στο Περιστέρι και το τελικό 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε για τρίτο σερί παιχνίδι τον Παναθηναϊκό αυτή την φορά για το πρωτάθλημα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δυο ομάδες εκτιμώ ότι θα έχουμε γκολ και κρατάω το over. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά και φάνηκε και στα Γιάννινα μετά την νέα του ήττα με 1-0. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη στο τελικό 2-2 στο τέλος του αγώνα και προβληματίζει με την αμυντική του συμπεριφορά. Πιστεύω ότι από ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν οι δυο ομάδες.

Η Μίλαν δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Βερόνα εκτός έδρας και μετά το 0-2 διατηρεί την επαφή της με την κορυφή αφού απέχει έξι βαθμούς από την Ίντερ. Η Νάπολι νίκησε με 3-1 την Μπολόνια και παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η λογική λέει ότι θα δούμε παιχνίδι με γκολ.

Η Γουλβς έμεινε στο 0-0 με την Άστον Βίλλα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε γκολ αφού οι δυο ομάδες έκαναν ευκαιρίες. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προβληματίζει αφού έχασε εντός έδρας από την Φούλαμ με 0-1 είναι πέντε βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και προβληματίζει. OVER.

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΑΝΖΕ 1

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1

ΡΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΡΗΣ- ΟΦΗ OVER

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ G/G

Τέταρτη πρόταση

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΙΛ OVER

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.