Ποιος θα παίξει αριστερό στόπερ στον ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό

Metrosport Team03 Μαρτίου 2020

Ο Βαρέλα τέθηκε νοκ άουτ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον πρώτο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Κρέσπο είναι εκτός εδώ και καιρό, οι Μιχάι και Μιχαηλίδης δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον Φερέιρα και ο μοναδικός στόπερ πρώτης γραμμής, αυτή την στιγμή, είναι ο Ινγκασον.

Ο Ισλανδός θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως το βασικό ερώτημα, είναι ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του. Ποιός θα είναι ο αντι – Βαρέλα. Σε αυτή την ερώτηση, μόνο ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να απαντήσει με την τελική απόφαση που θα πάρει. Ποιες είναι οι επιλογές του;

Η πρώτη να βάλει τον Βιεϊρίνια αριστερό στόπερ δίπλα στον Ινγκασον, “ποντάροντας” στην εμπειρία του Πορτογάλου αρχηγού, όπως έκανε στην Ξάνθη.

Η δεύτερη επιλογή του Φερέιρα, είναι να ρίξει στα βαθιά τον Μιχαηλίδη (που είναι αριστερό στόπερ) και να παίξει δίπλα στον Ινγκασον. Η τρίτη επιλογή, να βάλει τον Μιχάι ως δεξί στόπερ (αυτή είναι η θέση του) και τον Ινγκασον ως αριστερό. Βεβαίως αναφερόμαστε στις ορθολογικές ποδοσφαιρικές επιλογές του Φερέιρα, βάσει των αμυντικών που έχει στο ρόστερ του. Μία ακόμη επιλογή, είναι να βάλει τον Μάτος δεξί στόπερ και τον Ινγκασον αριστερό, κάτι πιο παρακινδυνευμένο.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές παικτών, για την θέση του Βαρέλα, όμως προτιμούμε να μείνουμε σε αυτές που αναφέραμε, βάσει των καθαρόαιμων αμυντικών που έχει στο ρόστερ του, ο ΠΑΟΚ.

Ο Φερέιρα εκτός από όλα τα άλλα θέματα στα οποία πρέπει να βρει λύσεις με τους παίκτες του, καλείται να επιλέξει τον κατάλληλο ως αντι- Βαρέλα. Το αρνητικό για τον Πορτογάλο, είναι πως με τις δηλώσεις του, αποδομεί το ρόστερ και παίκτες της ομάδας και αυτό πρέπει να σταματήσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.