Ποιος θα κουμπώσει στον Σβαμπ;

Γιώργος Ζαΐρης09 Αυγούστου 2020

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ξεκάθαρο πως είναι η πρώτη επιλογή στα χαφ του ΠΑΟΚ και αυτό φυσικά δεν αποτελεί είδηση. 

Το ζητούμενο είναι με τις υπάρχουσες επιλογές να βρεθεί ο παίκτης που θα κουμπώσει ή τουλάχιστον θα πλησιάσει στα "θέλω" του προπονητή του. Στο ματς με τον Ατρόμητο φάνηκε πως στην παρούσα φάση (;;) ο Ελ Καντουρί δεν αποτελεί αξιοπιστη λύση. Και φυσικά δεν μπορείς να στηριχθείς σε έναν ποδοσφαιριστή που κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο ματς θα πιάσει καλή απόδοση αφού είναι με τα φεγγάρια του. 

Ο Εσίτι δεν το έχει για αυτό το σύστημα που θέλει να παίξει ο Φερέιρα. Ο Βέρνμπλουμ επίσης είναι ανεπαρκής και επομένως όσο απουσιάζει ο Μίσιτς και ο Αουγκούστο και όσο δεν έχει αποκτηθεί χαφ, αναζητείται από τις υπάρχουσες λύσεις ο κατάλληλος. Χθες δίπλα στον Σβαμπ αγωνίστηκε ο Εσίτι. Προφανώς τώρα που επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ινγκασον, θα ήθελα μια δοκιμή και με τον Τσιγγάρα που αναγκαστικά τώρα παίζει στα στόπερ. Ετσι πως τον είδα στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο τελευταίο δεκάλεπτο, νομίζω ότι όχι απλά δικαιούται αυτή την ευκαιρία αλλά επιβάλλεται να την πάρει. 

Ως μια ακόμη εναλλακτική υπάρχει και ο Βρακάς. Σε αυτή τη θέση αγωνίζεται. Στις επόμενες προπονήσεις ίσως τον δούμε δίπλα στον Αυστριακό. Αλλά με την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά μπαίνουμε στην τελική ευθεία και θα γνωρίζουμε και τον αντίπαλο για το CHL. Και περιθώρια για αλχημείες και δοκιμές δεν θα υπάρχουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.