Ποιος Ρονάλντο; Σπάνε τα ταμεία οι Σαουδάραβες για τον Μέσι

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Μετά το πρωτάθλημα του Κατάρ  και τη τεράστια μεταγραφή του Ρονάλντο, η Σαουδική Αραβία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα της και το ποδόσφαιρο της Αραβίας στο σύνολό του. Έτσι, ετοιμάζεται να κάνει ακόμη ένα τεράστιο μεταγραφικό μπαμ!

Έτοιμη να σπάσει τα ταμεία της φημολογείται πως είναι η Αλ Χιλάλ αφού μετά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ετοιμάζεται να κλέψει ακόμη ένα ρεκόρ του Ρονάλντο και να κάνει τον Μέσι τον ποιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου. Η μεγάλη αντίπαλός της Αλ Νασρ, η Αλ Χιλάλ, φαίνεται αποφασισμένη να κάνει τα πάντα και να δώσει τα πάντα προσπαθώντας να κάνει δικό της τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, λοιπόν, η Αλ Χιλάλ προτίθεται να δώσει στον Μέσι 300 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μια απίθανη πρόταση την οποία ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα εξετάσει σοβαρά.

Ίδια ρεπορτάζ κυκλοφορούν και στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo»,  η οποία αποκαλύπτει πως στη Σαουδική Αραβία θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αναβαθμιστεί σημαντικά το Ασιατικό Ποδόσφαιρο και να προκύψουν τιτανομαχίες μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο.

Ένα σενάριο το οποίο δεν είναι ανέφικτο, αφού ο Αργεντίνος θα είναι κάτοικος Παρισιού μέχρι το καλοκαίρι, τότε που λήγει και το συμβόλαιό του, με τις δύο πλευρές να μην έχουν ανακοινώσει επίσημα κάποια πρόθεση για ανανέωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.