Ποιος Πασχαλάκης; Ο ΠΑΟΚ ευθύνεται για το 0-0…

Αρις Νικολάκης06 Φεβρουαρίου 2023

Έχασε σημαντική ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, για να καταστεί πρωταγωνιστής στο «μέτωπο» του τίτλου. Ήταν καλύτερος μεν, του Ολυμπιακού. Δεν αρκούσε , για να νικήσει, δε. Κι εδώ βρίσκεται η αιτία της απώλειας δυο βαθμών…

Ήταν τουλάχιστον, ανεξήγητο το κατέβασμα ταχύτητας του ΠΑΟΚ εκεί, γύρω στο 20ο λεπτό. Ξεκίνησε στο Α΄ ημίχρονο με φουλ απόδοση ισχύος αλλά… Από κατοχή μπάλας 76% - 24% βρέθηκε με 51% - 49% δίνοντας ανάσες στον ασφυκτιούντα Ολυμπιακό. Για να μη λέμε, πως για το 0-0 μέχρι το 45ο λεπτό αιτία ήταν μόνον ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Κάπως έτσι ξεκίνησε και στο Β’ ημίχρονο αλλά… Και πάλι μετά από 20 λεπτά τράβηξε το πόδι από το γκάζι. Έφτιαξε κι έχασε σοβαρές ευκαιρίες. Τα παιδαριώδη… Τα ανώριμα τελειώματα του στέρησαν το γκολ. Δεν υπήρχε Αλέξανδρος Πασχαλάκης αυτή τη φορά. Υπήρχε το …κουσούρι του ΠΑΟΚ. Η αδυναμία να τελειώσει φάσεις Με 16-6 τελικές μέχρι το 75ο λεπτό και μηδέν γκολ… Κι ουχί για πρώτη φορά… Ε, είναι κουσούρι.

Είχε πάθος ο ΠΑΟΚ. Είχε δύναμη. Δεν είχε καθαρό μυαλό. Το πάθος κι η δύναμη του θόλωναν το μυαλό του. Τούτο φάνηκε στα τελειώματα σε εξαιρετικές ευκαιρίες. Φάνηκε κι όταν ο Ολυμπιακός έδειχνε χαμένος στο διάστημα της ασφυκτικής πίεσης του ΠΑΟΚ.

Ποιος Πασχαλάκης λοιπόν; Ας όψεται ο ΠΑΟΚ. Αυτός ευθύνεται για το 0-0. Αυτός απογοήτευσε, κατά πως είπε κι ο Ρουμάνος προπονητής του. Αν και δικαιούνταν τη νίκη… Έμεινε με την παθιασμένη και δυνατή προσπάθεια του.

ΥΓ 1 : Ξανά, μανά… Κίτρινη κάρτα στο Α΄ ημίχρονο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Αμετανόητος κι αδιόρθωτος (Ραζβάν;) ο Βραζιλιάνος!

ΥΓ 2 : Θα επιμένουμε για τον χαρισματικό Γιάννη Κωνσταντέλια. Τον ακρογωνιαίο λίθο του νέου οικοδομήματος του ΠΑΟΚ. Η ουσία πρέπει να είναι ο στόχος του ακόμη και στα νεανικά του χρόνια… Δεν κρίνεται ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.