Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Αλέξανδρος Τσίγγος18 Οκτωβρίου 2021

Εμείς εδώ στην Ελλάδα θα έλεγα όντας μετέωροι και παγιδευμένοι, σε μια ανελαστική και αδιέξοδη πολιτική από την κυβέρνηση, που έχει καταστήσει την ελληνική κοινωνία παγιδευμένη στην πολιτική ανοησία έχουμε να ασχοληθούμε αντίστοιχα με τα της ανοησίας μας.

Ο Γιωργάκης κι ο Ανδρέας

Γατί στα αλήθεια πόσο σοβαρό είναι αν θα είναι πρόεδρος η όχι του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός που με την πολιτική του έδεσε την Ελλάδα σε μια υποχρεωτική χρεοκοπία σχεδιασμένη για την διάσωση των Ευρωπαϊκών Τραπεζών;

Μια διάσωση δηλαδή της κοινωνικής συνοχής και ησυχίας των Ευρωπαϊκών κοινωνιών. Αισχρά και με την συνέργεια της Ελληνικής πολιτικής τάξης, προτιμήθηκε ως Ιφιγένεια, η σφαγή του Ελληνικού λαού, για να πνεύσουν ούριοι άνεμοι στην Γερμανική, Γαλλική, Ολλανδική, Ισπανική κλπ κοινωνία).

Πόσο σοβαρό είναι αν θα είναι ο κύριος Λοβέρδος ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, φερόμενος να εμπλέκεται κατά δημοσιεύματα στο σκάνδαλο της Νοβάρτις ή του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ο άνθρωπος που από τα έδρανα της βουλής είπε ότι οι πατεράδες και οι μητέρες μας ζούνε πολύ και δε μπορεί να λύσει το συνταξιοδοτικό. Ο κουστουμάτος πολιτικός, τα λέει, την ίδια εποχή που τα 400 εκ. που έλαβε το ΠΑΣΟΚ από τις τράπεζες μπαίνανε στον πάγο η τα κόκκινα δάνεια των βουλευτών από την Εμπορική Τράπεζα κρύφτηκαν μέσα στην τραπεζική της εξαγορά και διαγράφηκαν, ελέω Στουρνάρα.

Ο Στρατός σε δράση

Ο «εισαγόμενος» εκ της κυπριακής πολιτικής σκηνής, κύριος Στυλιανίδης, υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θέλει να βγάλει τον ελληνικό στρατό στους δρόμους και να περιφρουρήσουν το πλημμυρισμένο κομμάτι του Κηφισού, λες και δε φτάνει η τροχαία για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι σοβαρό! Ας προσθέσουμε ότι αποτέλεσε σθεναρό υποστηριχτή του σχεδίου Ανάν, ενός σχεδίου που θα τελείωνε την Κυπριακή δημοκρατία καθιστώντας την εσαεί «όμηρο» της Τουρκίας.

Εδώ και καιρό ψάχνουν τρόπους να βγάλουν τον στρατό στους δρόμους. Όμως ακόμα είναι ζωντανή οι γενιές που έζησαν τις εικόνες αυτές στην περίοδο της δικτατορίας, πράγμα που θα φέρει αναπόφευκτους συνειρμούς.

Η Ε.Ε. δε θέλει αντι-παιδεραστικούς νόμους.

Στην Ευρώπη λοιπόν παίρνονται αποφάσεις ερήμην μας η συμβαίνουν γεγονότα καθοριστικής σημασίας που αφορούν και εμάς.

Η Ουγγαρία νομοθέτησε έναν αντι-παιδεραστικό νόμο, που απαγορεύει δια ροπάλου την διανομή πορνογραφικού και ομοφυλοφιλικού υλικού σε παιδιά κάτω των 18.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι θα τιμωρήσει την Ουγγαρία για αυτό τον νόμο και ότι δε θα επιτρέψει σε κανένα σημείο της Ευρωπαϊκής γης, γιατί όπως καταλάβατε, η γη της Ουγγαρίας δεν ανήκει στους Ούγγρους, όπως και η γη της Ελλάδας δεν ανήκει στους Έλληνες, να στιγματιστεί από έναν ομοφοβικό νόμο, στο ποιος αγαπάει ποιoν, για να λάβει την απάντηση του προέδρου της Ουγγαρίας, ότι αν θέλει η Ευρωπαϊκή ένωση να επιτρέψει σε τρανσέξουαλ, queer και ακτιβιστές της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας να δραστηριοποιηθούν μέσα στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα γυμνάσια της Ουγγαρίας εμείς δε θα το επιτρέψουμε.

Η Πολωνία προτιμά την Εθνική της Ανεξαρτησία.

Η Πολωνία από την εποχή του Ναπολέοντα και ύστερα αποτελούσε ένα παιγνίδι της εξωτερικής πολίτικής των Μεγάλων Δυνάμεων στις μεταξύ τους συγκρούσεις. Η Πολωνική ιστορία είναι γεμάτη από προδοσίες από τους σπουδαίους συμμάχους της, Άγγλους. Γάλλους και πάντα μεταξύ σφύρας και άκμονος ανάμεσα στην Γερμανία και την Ρωσία.

Με αυτή την ιστορική εμπειρία, το ανώτατο δικαστήριο της Πολωνίας αποφάσισε ότι οι Ευρωπαϊκοί νόμοι δεν είναι ανώτεροι του Πολωνικού συντάγματος, προκαλώντας τριγμούς στην Ευρωπαϊκή ενοποίηση και θέτοντας την Πολωνία, όπως και την Ουγγαρία ένα βήμα πριν την έξοδο τους από την Ε.Ε. Όταν το αποφασίσει η Πολωνία αυτό, βγαίνουν οι εξαγορασμένοι Έλληνες πολιτικοί όπως ο κύριος Παυλόπουλος να κουνήσει απειλητικά το χέρι του για την αναίδεια της Πολωνίας, αλλά δεν είπε τίποτα για τις αντίστοιχες αποφάσεις του Ανώτατου Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, όταν αποφάσισαν ενάντια στην διάθεση πακέτου για την θεράπευση των κοινωνιών από τα Lockdown η του αντίστοιχου Γαλλικού.

Ευρωβουλευτές στις μισθολογικές λίστες του Σόρρος.

Ο πρόεδρος της Σλοβενίας δημοσιοποιεί 13 ονόματα Ευρωπαίων ευρωβουλευτών από τους 226 όπως αναφέρει που είναι άνθρωποι που εργάζονται και πληρώνονται από τον κύριο Σόρρος. Τον εγκαλούν τα μέλη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου πως προσβάλει την Ευρωπαική Δημοκρατία, που το δημοκρατικό της έλλειμα έχει γεμίσει άπειρες σελίδες μελετών, πως αυτή η επίθεση είναι επίθεση και προς τους πολίτες της Ε.Ε.

Το που έχουν γραμμένους τους πολίτες της Ε.Ε. οι μηχανισμοί της μας είναι εξαιρετικά γνωστό, σε εμάς τους Έλληνες.

Ας έχουμε στο μυαλό μας, ότι χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλόκ, γνώρισαν ποιος και τι και πως είναι ο Σοβιετικός ολοκληρωτισμός, έτσι αναγνωρίζουν ποιο γρήγορα από τα Ελληνικά αιγοπρόβατα, ποιος είναι ο Ευρωπαϊκός Ολοκληρωτισμός μιας ανεξέλεγχτης Ευρωπαϊκής Γραφειοκρατίας, που απολαμβάνει παχυλούς μισθούς και φορολογικής ασυλίας, μέσα από την αθώα φράση «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση», που υπηρετεί άλλους σκοπούς και στόχους από την υποτιθέμενη, φιλία, συνεργασία, των Εθνών Κρατών που απαρτίζουν την Ε.Ε.


Ε.Ε. για «Εγκληματική Αλλαγή»

Ένα παράδειγμα για το ότι αγρόν αγοράζουμε εδώ στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Η γραφειοκρατία της Ε.Ε. με την επιτροπή για την κλιματική αλλαγή αποφασίζει να απαγορεύσει την θέρμανση με φυσικό αέριο από τα 2025 στις πολυκατοικίες, ζητώντας να αντικατασταθούν από υδρογόνο. Αλλιώς θα πληρώνει στα κοινόχρηστα ο κάθε ένας μεγαλύτερο ποσό για να έχει το δικαίωμα να ζεσταθεί. Ο δρόμος που έχει επιλέξει για να αντιμετωπίσει την υποτιθέμενη «κλιματική» αλλαγή, είναι «εγκληματική» αλλαγή. Ο πολίτης θα πρέπει να ανταποκριθεί σε ένα τεράστιο κόστος ζωής που θα βλαστημά την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκε. Είναι εξαιρετικά επιστημονικός ο τρόπος του ξεκληρίσματος μας.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ε.Ε. ;

Η Ευρώπη της Ευρωπαικής Ένωσης δεν είναι ούτε των λαών, ούτε των εθνών. Είναι του Σόρρος και του Μπιλ Γκέητς. Των «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων που αλλάζουν τις εθνολογικές της συνθέσεις των «πρώην» Εθνών Κρατών της ΕΕ, και της ναζιστικής ευγονικής ιατρικής που αντικαθιστά τον άνθρωπο με τον μετάνθρωπο η υπεράνθρωπο.

Ομιλία του κυρίου Ροκφέλερ στο δείπνο για τον εορτασμό των 50 ετών δημιουργίας του ΟΗΕ, όπου αναφέρει, σπουδαίο πράγμα η τεχνολογία αλλά έδωσε μακροζωία στους ανθρώπους. Το ζήτημα του υπερπληθυσμού πρέπει να αντιμετωπιστεί και το 2020 είναι μια χρονιά ορόσημο. Το πιο μεγάλο πρόβλημα σε αυτή την λύση, η αγάπη των ανθρώπων στην πατρίδα τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.