Ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης ενός χρόνου με το ποδόσφαιρο σε Καρυπίδη

Βασίλης Μάστορας14 Ιουλίου 2021

Έφεση, για να εξαφανιστεί η ποινή των -6 βαθμών και η τιμωρία ενός χρόνου ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Θόδωρο Καρυπίδη, κατέθεσε η ΠΑΕ Αρης.

Αυτό ήταν το δεύτερο σκέλος της ποινής που επιβλήθηκε στους «κίτρινους» από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση Λάσκοφ.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ Αρης η οποία θεωρήθηκε, σύμφωνα με την απόφαση, ως «φυσικός αυτουργός» στην υπόθεση, τιμωρήθηκε με το ελάχιστο χρηματικό ποσό ποινής που ήταν οι 20.000 ευρώ (ανώτατο οι 200.000 ευρώ και υποβιβασμός) και αφαίρεση 6 βαθμών.

Στον κ. Καρυπίδη επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Οι «κίτρινοι» στην έφεση που υπέβαλαν θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης που έβγαλε η πρόεδρος των Πρωτοδικών Γλυκερία Λουίζα Ιωαννίδου.

Πάντως θα έχει αξία αν υποβάλει έφεση η πλευρά του Λάσκοφ, γιατί τυχόν απόσυρση του θεωρητικά θα λειτουργήσει θετικά υπέρ της ΠΑΕ Αρης, καθώς θα αναλαμβάνει όλο το βάρος της ευθύνης και θα ενισχύει τις θέσεις των «κίτρινων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.