Ποια ερώτηση έκανε τον Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από το flash interview

Metrosport Team18 Μαρτίου 2024

Ενοχλημένος έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου αποχώρησε από το flash interview ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ , μετά το πέρας της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό των ''κόκκινων''.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος , ρώτησε, "Κανονικά ένταση είναι το όνομα του παιχνιδιού σας, επομένως πώς έγινε τόσο δύσκολο στην παράταση;", με τον Γερμανό προπονητή να απαντάει, «Είναι λίγο χαζή ερώτηση, πρέπει να πω, αν μας παρακολουθείτε συχνά. Εάν δεν μας έχετε δει ποτέ, τότε θα μπορούσατε να ρωτήσετε "πώς μπορούν να έχουν περισσότερα αποθέματα. Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει, δεν ξέρω πόσα ακριβώς παιχνίδια έχει παίξει η Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι άθλημα. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από αυτή την ερώτηση, αλλά σκέφτηκες το αντίθετο, οπότε είναι καλό».

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να συνεχίσει την ερώτηση του, με τον γερμανό προπονητή να τον διακόπτει και να λέει, "Α, δεν το νομίζεις δηλαδή; Α, έλα, προφανώς δεν είσαι σε καλή φόρμα και δεν έχω νεύρα μαζί σου", είπε κι αποχώρησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.