Ποια είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Πέλκα;

Metrosport Team26 Αυγούστου 2020

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-1 στην Τούμπα, με τον πανηγυρισμό του να απασχολεί την κοινή γνώμη...

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρερμήνευσαν τον πανηγυρισμό του με σταυρό, με τον ίδιο τον Πέλκα να βάζει τα πράγματα στη... θέση τους μέσα από δημοσίευση του στα social media. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επισήμανε ότισχημάτισε το αρχικό γράμμα του ονόματος της κοπέλας του, το «Κ».
 
Ποια είναι όμως η κοπέλα πίσω από το «Κ»; Ο λόγος για την Κυβέλη Μάρδα, φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής στο Α.Π.Θ.. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος-M.Sc. Health Management and Leadership από το Παν. Sheffield όπως και κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος από την Σχολή Διοίκησης, του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. 


Η ίδια είναι κόρη του πολιτικού και πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα. οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν παρέα το 2019. Γρήγορα η φιλική σχέση, ανάμεσα στο αστέρι του ΠΑΟΚ και την κόρη του Δημήτρη Μάρδα, εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σαντορίνη, απολαμβάνοντας τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές.

Πολλοί από τους θαμώνες του νησιού, μάλιστα, τους πέτυχαν σε τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια του φημισμένου ηλιοβασιλέματος στην Οία.

Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον των δύο, αναφέρουν ότι είναι μία σχέση που οδεύει με ταχύτατους ρυθμούς καθώς ήδη έχει γίνει το πρώτο βήμα της συγκατοίκησης για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και της Κυβέλης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#gypsysoul ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K I V E L I M A R D A? (@kivs_marda) στις


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.