Η επίσημη πρόταση της Σλάβια για Κρμέντσικ, γιατί τηρεί στάση αναμονής η Μπριζ

Κώστας Πετρωτός29 Ιουνίου 2021

Η Τσεχία συνεχίζει την πορεία της στο EURO 2020 και μαζί της παραμένει ενεργός στην φετινή σεζόν ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Σήμερα (29/6), ιστοσελίδα της Τσεχίας (isport.cz) έκανε λόγο για συμφωνία της Σλάβια Πράγας με την Μπριζ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του υψηλόσωμου επιθετικού, ωστόσο, η αλήθεια για την περίπτωση του άσου του ΠΑΟΚ στο προηγούμενο εξάμηνο είναι κάπως διαφορετική.

Το metrosport.gr έψαξε λίγο παραπάνω το θέμα μέσω Τσεχίας και Βελγίου και οι πληροφορίες που συνέλεξε έχουν ως εξής:

-Η Σλάβια, όντως, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπριζ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Κρμέντσικ που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, κυμαίνεται από 2 έως 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

-Η Μπριζ, όπως ενημέρωσε σήμερα τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της βελγικής ομάδας, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τους Τσέχους και προτιμά να περιμένει λίγο ακόμη (σίγουρα μέχρι να ολοκληρωθεί το EURO) για να δει τι άλλες προτάσεις μπορεί να της κατατεθούν για τον 27χρονλ φορ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

-Ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, έχοντας διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην Τσεχία (σημειώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Σπάρτα Πράγας), κάτι που αποτελεί επιθυμία και της γυναίκας του, γι' αυτό και πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση μέσα στον Ιουλίου αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη, με πιο πιθανό σενάριο, με βάση τα τωρινά δεδομένα, την επιστροφή του Κρμέντσικ σε ομάδα της πατρίδας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.