Πλοκάμια στην Ελλάδα για ΠΑΟΚ

Metrosport Team05 Απριλίου 2020

Εχουμε αναφερθεί πολλάκις στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να στήσει ένα έξυπνο ρόστερ από το καλοκαίρι και έπειτα, προκειμένου να αποφύγει τα άσκοπα έξοδα και να κάνει την καλύτερη διαχείριση των χρημάτων με τα οποια θα στηθεί μία ομάδα για να υπηρετήσει ένα πλάνο πρωταθλητισμού με άλλη συνταγή.

Οι βασικές επιλογές θα έρθουν μέσα από ελεύθερους, μικρού κόστους αγοράς ή δανεικούς με οψιόν παίκτες και σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται και αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει πάψει ποτέ να παρακολουθεί παίκτες που ξεχωρίζουν μέσα από το Πρωτάθλημα της Super League και μία σχετικά φρέσκια απόδειξη είναι η μεταγραφή του Ενέα Μιχάι.

Φυσικά, το πακέτο των απαιτήσεων είναι το ίδιο όπως σε όλες τις μεταγραφές. Καλή ηλικία, υψηλή ποιότητα, προοπτικές εξέλιξης. Πριν από λίγες μέρες είχαμε φέρει το παράδειγμα του Χρήστου Μανδά, του νεαρού τερματοφύλακα του Ατρομήτου, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ένας άλλος παίκτης που αγωνίστηκε στην ομάδα του Περιστερίου φέτος. Ο λόγος για τον 22χρονο Αλέξανδρο Κατράνη, που ανήκει στην Σεντ Ετιέν (έχει συμβόλαιο ως το 2022) και φέτος έκανε 22 παιχνίδια στον Ατρόμητο ως αριστερός μπακ.

Ο νεαρός άσος είναι δυνατό να αποκτηθεί και ως δανεικός και να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για τα αριστερά χωρίς κόστος, φυσικά με δυνατότητα εξαγοράς στην συνέχεια.

Ακόμη δεν έχει παρθεί, βέβαια, καμία απόφαση για τον Κατράνη, η περίπτωσή του, όμως, είναι ενδεικτική της λογικής με την οποία θέλει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ και στην οποία εντάσσονται και άλλοι παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, έχει ένα δίκτυο σκάουτς που του επιτρέπει να σκανάρει σε όλη την διάρκεια των τελευταίων χρόνων για αρκετά χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.