Πλοίαρχε, βάλε καμιά ελληνική σημαία!

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Ο τιμητής των πάντων, ο «υπέρ- Έλληνας» ο πιστός Χριστιανός, ο φιλάνθρωπος Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθώντας να προστατέψει το ψυχολογικό βάρος που σηκώνουν τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού από τις σφαγιαστικές διαιτησίες, απέσυρε την ομάδα από το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Καλλιθέα. 


Προφανώς είναι ένας πολύ ευσυγκίνητος άνθρωπος που λαμβάνει σοβαρά υπόψη του την συναισθηματική κατάσταση των συνεργατών και των υπαλλήλων του. Εκτός που προφανώς τους πληρώνει πάντα στην ώρα τους και καλύτερα απ’ όλους, απαιτεί την ίση μεταχείρισή τους έναντι των άλλων όμοιών τους. Ως μέγας ηγέτης λαμβάνει άμεσα μέτρα πάταξης οποιασδήποτε λανθάνουσας εκπεφρασμένης συμπεριφοράς. Μέτρα που γίνονται γνωστά σε χρόνους απλησίαστους για έννοιες όπως αθλητική ή ποινική δικαιοσύνη, πειθαρχικές τιμωρίες τις ΚΕΔ, φορολογικές παραβάσεις, εισπράξεις τοκοχρεολυτικών δόσεων δανείων που έχουν σταματήσει να πληρώνονται από την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη. Δεν μπορεί να βλέπει , για παράδειγμα, τους παίκτες του να αδικούνται ακόμη και να κλαίνε όπως έκανε ο Μποτία!! 

Πρέπει όλοι μας να βάλουμε το λιθαράκι μας προκειμένου αυτός ο μεγάλος πολίτης Βαγγέλης Μαρινάκης να αισθάνεται όμορφα στην χώρα μας ώστε να μη σκεφτεί να φύγει ποτέ. Όπως κάνει άλλωστε ο Μητροπολίτης Πειραιά που «βάφτισε» στην κολυμπήθρα της σκέψης του και το έκανε πραγματικότητα, τη νέα στέγη της Μητρόπολης «Μαρινάκειον Μέλαθρον». 

Κατά την άποψή μας μάλιστα, μετά την βαθμολογική χορηγία Κλάτεμπεργκ που σωστά γινόταν τόσα χρόνια προς την ομάδα του Ολυμπιακού, πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός ώστε να μπορούν να παίρνουν πρωτάθλημα και οι Β ομάδες. Δε νοείται να έχει τμήμα ο Ολυμπιακός και να μη διεκδικεί τίτλο. Ακόμη θεωρούμε ότι στα πλαίσια του ημιαυτόματου οφσάιντ επιβάλλεται να καθιερωθεί και αυτόματη βαθμολογία στους διαιτητές που διαιτητεύουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση μη νίκης της αγαπημένης ομάδας της Ελλάδας θα πρέπει αυτόματα αυτοί οι άνθρωποι να υπόκεινται σε άμεσες συνέπειες.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να μοιάζουν ως χιούμορ, κακόγουστο, καλόγουστο… ως ειρωνεία! Δεν απέχουν όμως καθόλου από μια πραγματικότητα που δυστυχώς πρέπει να υπάρξει. Δεν πρέπει να τον στεναχωρούμε τον άνθρωπο. Πως θα γράψει τραγούδια; Πως θα βάλει σε κάποιο από τα καράβια του μια Ελληνική σημαία; Είναι ο ισχυρός και πρέπει να τον υπηρετούμε. Αυτό δεν θέλετε; Αφού κανείς δεν αντιδρά. Όλοι υποκύπτουν. Έχει αγοράσει τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης και όσα δεν τα έχει αγοράσει τα κλείνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ότι και να κάνετε δεν θα τον νικήσετε. Είστε και είμαστε μόνοι. Μπορεί να είμαστε πολλοί αλλά μπροστά στη δύναμη του κατεστημένου και με την απουσία ηγετών κανείς δεν μπορεί να τον φοβίσει και να του πάει κόντρα. Αυτός θέλει να κερδίζει και το είδωλό του στον καθρέπτη. Το ακούς Αυγενάκη; Το ακούω να λες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.