Πλίτσης: «Μπορεί η ΑΕΛ να πάρει τον βαθμό με τον Άρη»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Μόνο την νίκη θέλει σήμερα ο Άρης (26/1, 19.30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο την ΑΕΛ, ώστε να συνεχίσει στα επιτυχή αποτελέσματα μετά το διπλό στην Ριζούπολη.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Πλίτσης όπου και αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην Λάρισα με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την κατάσταση στην Λάρισα και στην κόντρα με τον Αλέξη Κούγια: «Δεν τα βάλαμε με κανένα Κούγια, εμείς ΑΕΛ είμαστε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα και το καλό της. Πρέπει να σωθεί η ομάδα, σήμερα δίνει σημαντικό αγώνα με τον Άρη. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν το καλό της ΑΕΛ και πρέπει να την βοηθήσουμε ώστε να ξεφύγει από τον υποβιβασμό. Τα επόμενα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα».

Για τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη: «Ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις ότι θα κερδίσεις πριν αρχίσει ο αγώνας. Ο Άρης μαζί με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος. Οι ομάδες παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, υπάρχει κούραση αλλά θα πρέπει και η ομάδα να ξυπνήσει ώστε ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι δύσκολο ματς για την ομάδα, αλλά αν μετρήσει η ψυχή και το πάθος, θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.