Πλήθος οπαδών στο μνημόσυνο του «Μανάβη»: «Αθάνατος» φώναξαν όλοι μαζί

Metrosport Team19 Μαρτίου 2023

Μπορεί η οικογένεια του Μάκη Μαυρομιχάλη να επέλεξε συνειδητά να κηδεύσει τον άνθρωπό της σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους προς τον στρατηγό της Θύρας 4 και να τον αποχαιρετήσουν στο μνημόσυνό του.

Εδώ και λίγη ώρα τα κοιμητήρια του Ευόσμου έχουν γεμίσει από «ασπρόμαυρους» οπαδούς που θέλησαν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αγαπημένου τους Μανάβη και να τον αποχαιρετήσουν με μερικά από τα αγαπημένα του συνθήματα. Στα κοιμητήρια του Ευόσμου βρίσκεται και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το παλιό στέλεχος της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, Ανδρέας Μανδρίνος.

Το «αθάνατος» που φώναξαν όλοι μαζί μετά το τέλος του μυστηρίου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους παρόντες, ενώ οι ιστορίες του συνοδοιπόρου του Νικόλα ήρθαν να ολοκληρώσουν το κλίμα του πένθους.

Το μνημόσυνο αναμένεται να τελέσει και ο γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματα του, Πατέρας Χρήστος ενώ πλήθος κόσμου καταφθάνει συνεχώς στα κοιμητήρια.

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε από το σημείο το Metrosport.gr:







Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.