Πλησιάζει στην Τούμπα ο Πάολο Φερνάντες

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής και είναι αρκετά πιθανό πλέον, αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Πάολο Φερνάντες με την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας. Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός πλησιάζει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην Τούμπα, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης και ο Αχιλλέας Μπέος προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τις διαπραγματεύσεις και δείχνουν να βρίσκονται μία ανάσα από την χρυσή τομή.
Κόντρα σε ορισμένους που ήθελαν να πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Φερνάντες, το ρεπορτάζ της “Μ”, είχε καταγράψει βήμα βήμα την εξέλιξή του από την πρώτη στιγμή που έκανε το δυνατό “κλικ” στους ανθρώπους του Δικεφάλου, μετά το φιλικό ΠΑΟΚ-Βόλου στην Τούμπα.

Τότε, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είχαν μιλήσει με πολύ θετικά σχόλια για τον βραχύσωμο (ύψους 1,67μ.) από την Σαραγόσα, κυρίως όμως, μέτρησε η γνώμη του Λουτσέσκου και του Μπότου στο να ανοίξει ο Ιβάν Σαββίδης το κεφάλαιο Φερνάντες.
Το δούλεψε μεθοδικά, ξεπέρασε εμπόδια όπως το ζεστό ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας και πλέον απομένει να ξεπεράσει και το τελευταίο που ακούει στο όνομα του Αλμπέρτο Μποτίνες. Πρόκειται για τον Ισπανό ατζέντη του ποδοσφαιριστή που εμφανίζεται, προς το παρόν, αρνητικός στην μεταγραφή αυτή, προφανώς, γιατί εγείρει επιπλέον απαιτήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γνωστός Ισπανός ατζέντης που λίγες μέρες πριν συμμετείχε στην μεταγραφή του Μπεγερίν στην Μπαρτσελόνα σημείωνε ακόμη και χθες που από την πλευρά των δύο ομάδων έβγαινε πολύ θετικό κλίμα για την μετακίνηση του πελάτη του στην Τούμπα ότι “οι πιθανότητες να πάει ο Πάολο στον ΠΑΟΚ δεν είναι πολλές”.

Από την στιγμή, όμως, που ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τον παίκτη στον Δικέφαλο, ο Αχιλλέας Μπέος συμφωνεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει όνειρο να πάει σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και ο ΠΑΟΚ καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες του, μοιάζει μάλλον παράλογο η μεταγραφή να χαλάσει λόγω της στάσης ενός ατζέντη.
Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις. Αν, μάλιστα, ο Φερνάντες με την απόδοσή του βοηθήσει ο Βόλος να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό θα είναι το ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.