Πλησιάζει η ώρα του Λουίς Πάλμα

Γιώργος Στράντζαλης09 Ιανουαρίου 2022

Επίσημα ενημέρωση για την άφιξη του Λουίς Πάλμα στη Θεσσαλονίκη δεν προκύπτει. Εφόσον όμως έχουν ολοκληρωθεί τα διαδικαστικά της μεταγραφής του μεταξύ του Αρη και της ομάδας του 21χρονου, είναι θέμα ημερών να μπει στο αεροπλάνο για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της καριέρας του.

Αυτό εκτός απρόοπτου θα συμβεί μέσα στα επόμενα 24ώρα, οπότε ο Πάλμα το πιθανότερο είναι να “πατήσει” στην Ελλάδα στα μέσα της εβδομάδας. Η μεταγραφή του στον Αρη, η ακριβότερη πώληση παίκτη στην ιστορία της Ντεπορτίβο Βίντα, ήδη έχει γίνει πρώτο θέμα στα Μέσα της Ονδούρας καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς της χώρας. 

Οι Κιτρινόμαυροι επένδυσαν στο ταλέντο του και στις προοπτικές εξέλιξης που έχει ο Λουίς Πάλμα, γι’ αυτό κινήθηκαν αστραπιαία και κάτω από άκρα μυστικότητα για τη μεταγραφή του ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο deal για τον Ιανουάριο. Με την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας πέντε ετών, θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα στις προπονήσεις.

 Αυτό περιμένει ασφαλώς ο Άκης Μάντζιος προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για τον ποδοσφαιριστή και να κρίνει κυρίως την αγωνιστική του ετοιμότητα για να διαπιστώσει το αν και το πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει στο πλάνο του. Είναι δεδομένο πάντως ότι θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στη νέα (για αυτόν) πραγματικότητα, καθώς στα 21 του χρόνια για πρώτη φορά θα βγει εκτός Κεντρικής Αμερικής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.