Πλησίασε την τετράδα η Νεάπολη μετά τη νίκη επί της Ηλιούπολης (δηλώσεις Ασλανίδη και Χωλίδη)

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Πλησίασε την τετράδα η Νεάπολη μετά την νίκη της σε εξ αναβολής παιχνίδι επί της Ηλιούπολης.

Ο προπονητής του ΑΣ Ανέστης Ασλανίδης είπε: Ηταν ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και με τη νίκη αυτή ξαναμπαίνουμε στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα. Ημασταν από την αρχή πάρα πολύ καλοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη με 3-1. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Ηλιούπολη. Ατυχίες και τραυματισμοί επηρέασαν την πορεία της ομάδας. Στόχος μας είναι η τετράδα».

 Ο Κ. Σωτηριάδης είπε: Αξίζαμε τη νίκη. Στόχος μας είναι η άνοδος». Ο Ραφαήλ Σαρακατσάνος τόνισε: «Η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι με στόχο το καλύτερο δυνατό».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της Ηλιούπολης Ιορδάνης Χωλίδης τόνισε: «Χάσαμε δίκαια για ένα σοβαρό λόγο. Ηρθαμε ελλιπείς και με το ζόρι συμπληρώσαμε ενδεκάδα. Τα παιδιά έχουν φροντιστήρια και άλλα εργάζονται και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις». 

Ακόμη είπε ότι δεν θα πρέπει να ορίζονται παιχνίδια σε εξεταστικές περιόδους προσθέτοντας: Συγχαρητήρια στη Νεάπολη». 

Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην ουδέτερη ζώνη επισήμανε ο Γ. Γρόχτσιος ενώ ο Δ. Μανουσακίδης είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ανοιχτήκαμε μετά το 3-0 και παλέψαμε το παιχνίδι. Αποσυντονιστήκαμε λόγω των απουσιών από φοιτητικές εξετάσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.