Πληρώνει Μπαμπά η Τσέλσι για να παίξει στον ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός27 Ιανουαρίου 2021

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά είναι το φρέσκο πρόσωπο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, καθώς από χθες το μεσημέρι είναι γνωστή ηκαταρχήν συμφωνία του Δικεφάλου με την Τσέλσι για τον εξάμηνο δανεισμό του. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος Γκανέζος διεθνής μπακ αναμένεται να αφιχθεί αύριο στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα απομένει να διευθετηθεί μία τελευταία εκκρεμότητα.

Ποια είναι αυτή; Να καθοριστεί αν θα μπει οψιόν αγοράς στην συμφωνία δανεισμού του και αν ναι με ποιους όρους. Αυτή η συζήτηση αναμένεται να γίνει σήμερα και αν υπάρχει κάτι που ενδεχομένως μπορεί να αποτελέσει βάση για μία τέτοια συζήτηση είναι ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022. Σε έναν χρόνο από το καλοκαίρι δηλαδή.

Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μάλλον άσκοπη η προσπάθεια να τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα, καθώς το συμβόλαιο ενός παίκτη μία ομάδας πρώτης γραμμής της Πρέμιερ Λιγκ όπως είναι η Τσέλσι δεν προσεγγίζεται ούτε κατ΄ ελάχιστο από μία ελληνική ομάδα.

Το πόσα ακριβώς χρήματα παίρνει ο Μπαμπά στον λονδρέζικο σύλλογο δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο εμφανίζει ποσά από 25.000 (28.200 ευρώ) έως 96.000 λίρες (108.400 ευρώ) την εβδομάδα. Όπως και να 'χει, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να φέρει τον Μπαμπά στην Ελλάδα αν δεν κάλυπτε την συντροπτική πλειοψηφία των απολαβών του η Τσέλσι.

Με βάση τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει περίπου 180.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη. Το υπόλοιπο κομμάτι του συμβολαίου το καλύπτει η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.