Πλήρης μεσοεπιθετικά, ψάχνεται μεσοαμυντικά ο Άρης

Μάνος Χατζάκης26 Αυγούστου 2020

Εν αναμονή της άφιξης των Λόπες και Μπρούνο βρίσκονται οι "κιτρινόμαυροι". Αμφότεροι, αναμένονται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσουν το τυπικό σκέλος της μεταγραφής τους στον Άρη. Πληρότητα στη μεσαία γραμμή αποκτά η ομάδα, ενώ αναζητείται ο... διπλοθεσίτης, ο οποίος θα έχει (και) ανασταλτικές ικανότητες.

Η επικείμενη έλευση των δύο υποψήφιων αποκτημάτων, δηλαδή του Ισπανού φορ και του βραζιλιάνου χαφ θα κλείσει, εκτός απροόπτου, την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο αστερίσκος θα υφίσταται, εφόσον αποφασιστεί έκπληξη της τελευταίας στιγμής ή εφόσον συμβεί αποχώρηση εκτός προγράμματος. Τις προσεχείς ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη τόσο ο Λόπεζ, όσο και ο Μπρούνο, ώστε να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους στον Άρη και να ενσωματωθούν σταδιακά με τους υπόλοιπους.

Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση παικτών θα περιοριστεί στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει δύο θέσεις. Εκείνος, λοιπόν, μπορεί να είναι ο Εσάν Χατζισαφί ή κάποιος με ανάλογα αγωνιστικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Το γεγονός ότι ο Ιρανός αργεί ακόμη να τελειώσει με την Τρακτόρ είναι παράγοντας, που προβληματίζει αλλά δεν αποθαρρύνει τους διοικούντες. Επομένως, είναι μεν διατεθειμένοι να τον περιμένουν, αλλά, αν εντοπίσουν άλλη αξιόλογη περίπτωση, τότε θα κάνουν την κίνησή τους, χωρίς να το σκεφτούν και πολύ.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και πιο πίσω και κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η εν λόγω περιγραφή ταιριάζει στον... Χατζισαφί, αλλά δεν είναι ο μόνος στη λίστα.

+“Παγωμένο” είναι το ενδιαφέρον προς τον Κώστα Κότσαρη. Ο 24χρονος κίπερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν πίσω, όσον αφορά τη μετακίνησή του. Ο κυρότερος λόγος, όπως έχει μεταφερθεί από τη “Μ”, είναι οι συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

+Όπως σημειώθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, το φλερτ με τον Γιώργο Καντιμοίρη μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη για τον Άρη και τον έλληνα πορτιέρε. Στο παραπάνω ενδεχόμενο, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Μπάλας Μέγερι, τον οποίο δημοσιεύματα φέρνουν κοντά στην τουρκική Γκιοζτέπεσπορ. Την ομάδα, δηλαδή, που απέκτησε πρόσφατα και τον Μπράουν Ιντέγε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.