Συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι, αλλά ξεσπά: «Δεν είμαι ευτυχισμένος»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2020

Όπου υπάρχει καπνός τελικά δεν... υπάρχει πάντα φωτιά. Παράδειγμα; Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, όπως γράφουν με σιγουριά Μέσα της Αργεντινής.  

Παρότι ο Αργεντινός σταρ βρέθηκε μία ανάσα από την Μάντσεστερ Σίτι και, ουσιαστικά, είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, πλέον είναι περισσότερο πιθανό να παραμείνει στο Καμπ Νόου, σύμφωνα με το δίκτυο, TyC της πατρίδας του.  

Όπως αναφέρεται, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στην Μπάρτσα και την επόμενη σεζόν ολοκληρώνοντας το συμβόλαιό του που λήγει το 2021.  

Σε άλλα ειδησεογραφικά δίκτυα, σημειώνεται ότι οι Καταλανοί δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση ούτε να βοηθήσουν τον Μέσι να αποχωρήσει ως ελεύθερος, ούτε να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Μάντσεστερ Σίτι για πιθανή μεταγραφή.

Ο Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα goal.com, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Δεν είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα. Ήθελα να φύγω τώρα, κάτι για το οποίο ενημέρωσα την διοίκηση. Ωστόσο, δεν μου επέτρεψε να φύγω με κανέναν τρόπο. Ως εκ τούτου θα μείνω μόνο για μην μπω σε μία νομική αντιδικία με το κλαμπ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.