Πληγωμένος ο Άρης για το καλύτερο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στέλιος Παρθενάκης17 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» τον Παναθηναϊκό, σε εξ αναβολής παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο ιστορικός σύλλογος ολοκλήρωσε με μια απογευματινή προπόνηση, αλλά και αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από τον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Τζαμάλ Σούλερ, ενώ ο Μάριο Λιτλ συμμετείχε σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό. Ο πρώτος χτύπησε στο δεξί μάτι, στο τελευταίο κομμάτι της προχθεσινής προπόνησης και παραπονέθηκε για πόνους. Ο Λιτλ από την πλευρά του, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού. Ο Σούλερ θα εξεταστεί σήμερα εκ νέου από οφθαλμίατρο και η συμμετοχή του, όπως και του Λιτλ, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το χθεσινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση βίντεο και το τεχνικό τιμ ζήτησε από όλους τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα, ο προπονητής των "κίτρινων", Σάββας Καμπερίδης, υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και αθλητικότητα. Γνωρίζουμε ότι πάντα αντιμετωπίζει τους αγώνες στο «Nick Galis Hall» με συγκέντρωση και σεβασμό, όποτε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο τρόπος που θα υποστηρίξουμε τον αμυντικό παίκτη της μπάλας, ο έλεγχος των ριμπάουντ και το αμυντικό transition θα ορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης".

Με την αναμέτρηση αυτή ο Άρης θα ολοκληρώσει τους αγώνες για πρώτο γύρο.

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο «Nick Galis Hall» μετά από τις δύο ήττες του στα ημιτελικά των πλέι οφ του 2016. Μετράει μάλιστα 12 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες κανονικής περιόδου επί του Άρη. Η τελευταία επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» στην έδρα τους σε αυτό το κομμάτι του Πρωταθλήματος, ήταν για την περίοδο 2007-08, όταν νίκησαν 82-75.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.