«Φαβορί η ΑΕΚ στο Βικελίδης, πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ το άδειο Καραϊσκάκη»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2020

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που έχει χρέη βοηθού στον Παναιτωλικό, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για τους επαναληπτικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκης, ενώ έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό την ΑΕΚ, που δοκιμάζεται στο Βικελίδης. 

«Ένα πάρα πολύ καλό ντέρμπι, που δυστυχώς δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο και είναι απογοητευτικό τόσο για τους παίκτες όσο και για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Πιστεύω θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα κοντράρουν τα ξίφη τους. Είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ που δεν θα υπάρχει κόσμος στο Καραϊσκάκης κι αν είναι προσεκτικός μπορεί να κλέψει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο, ο ΠΑΟΚ δεν θυμίσει σε τίποτα την περσινή ομάδα και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει και να προκριθεί στον τελικό».

Για το Άρης-ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρόκριση. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει καλύτερο ρόστερ, παίζει πιο σφιχτά σε σχέση με τον Άρη. Ο Άρης με την αλλαγή προπονητή έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν παύει η ΑΕΚ να είναι φαβορί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.