Play Out: Ρωσική ρουλέτα με φόντο τον... υποβιβασμό!

Metrosport Team03 Απριλίου 2021

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στο 2022, έχουμε και πάλι σέντρα στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Στη μάχη επιβίωσης της Superleague 1, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα είναι ο αγώνας που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, μεταξύ ΑΕΛ και Παναιτωλικού στο «Αλκαζάρ». Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι οπαδοί των Θεσσαλών επισκέφθηκαν την προπόνηση των παικτών του Τζιανλούκα Φέστα θέλοντας να τους τονώσουν το ηθικό. 

Στο παιχνίδι  που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:15, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στην Κρήτη των ΠΑΣ Γιάννενα, σε ένα παιχνίδι που για τους κρητικούς έχει χαρακτήρα τελικού καθώς μπήκαν σε περιπέτειες έπειτα από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα απέναντι σε μία εξαιρετική και καλοδουμένη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις μεταξύ του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας με τον Βόλο, οι Περιστεριώτες έχουν στόχο απλά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι καθώς δεν τίθεται θέμα παραμονής ενώ και ο Απόλλωνας μπορεί να νιώθει... ασφαλής. Στο άλλο παιχνίδι, η Λαμία θέλει να πάρει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα και να κάνει βήμα παραμονής ενώ ο Βόλος ταξιδεύει χωρίς άγχος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου 3/4: 

15:00 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
17:15 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 ΑΕΛ - Παναιτωλικός 
19:30 Λαμία - Βόλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.