Πλατέλλας: «Θα μπει στους ομίλους ο Άρης, δε με τρελαίνει ο Ολιβέιρα»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για την πιθανή μεταγραφή του στην Ξάνθη, τον Άρη και τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Πλατέλλας δήλωσε: 

Για το αν θα συνεχίσει στην Ξάνθη: «Με προσέγγισαν ωραία, έδειξαν ότι με θέλουν. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή όταν σε θέλει μια ομάδα ιστορική με στόχους και με πολύ ωραία γήπεδα και εγκαταστάσεις».

Για τις δυνατότητές του: «Αυτό πρέπει να το δείχνω συνέχεια. Τώρα αν κάποιοί δε με στήριξαν και δε με πίστεψαν, στεναχωριέμαι και δε θέλω να τα σκέφτομαι. Τα αφήνω πίσω και κοιτάω μπροστά».

Για τον Άρη: «Έκανε πολύ καλή χρονιά, φαινόταν από την αρχή. Είναι σημαντικό ότι έχει και Έλληνα προπονητή. Πιστεύω θα μπει στους ομίλους φέτος. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο που αν επιστρέψει στα γήπεδα θα είναι πολύ σημαντικό».

Για τη μεταγραφή του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ: «Επαγγελματίας είναι μπορεί να πάει οπουδήποτε. Έχει καλά στοιχεία μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν τρελαίνομαι, δεν είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Αν ήμουν στον ΠΑΟΚ θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο. Με αυτά τα λεφτά μπορούσε να πάρει καλύτερο παίκτη».

Σφιντέρσκι ή Ολιβέιρα: «Ο Σφιντέρσκι είναι καλύτερος μέσα στην περιοχή. Ο Ολιβέιρα κινείται και εκτός περιοχής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.