Πλάνο... τελικού από τον Μπούργος - Οι... σίγουροι και οι εκκρεμότητες

Metrosport Team10 Αυγούστου 2022

Ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζει το πλάνο του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης του Άρη με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο από τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη στην προσπάθεια ανατροπής του 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο Ισραήλ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να προπονηθούν στις 19:00 με τον Αργεντίνο προπονητή να αναμένεται να καταλήξει στο τελικό πλάνο του εκεί όπου υπάρχουν οι... σίγουροι αλλά και οι εκκρεμότητες για συγκεκριμένες θέσεις, όπως της μεσαίας γραμμής.

Ειδικότερα, οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με τον Μαρβίν Πίρσμαν, τον Φαμπιάνο και τον Μπράμπετς μπροστά από τον Κουέστα, ενώ για τη δεξιά πλευρά είναι πιθανό να πάρει θέση ο Ουντεμπάτζο. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, με τον Νταμπό και τον Ντιόπ να διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Μανού Γκαρθία που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί βασικός. 

Ο Αργεντίνος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει και τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν πίσω από τον Γκρέι, με τον Πάλμα, τον Καμάτσο, τον Μαντσίνι και τον Ματέο Γκαρσία να διεκδικούν τις θέσεις των εξτρέμ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.