Πλάνο με απουσίες για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ

Κώστας Πετρωτός28 Οκτωβρίου 2025

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, στο δεύτερο παιχνίδι του στο Κύπελλο για να πάρει τους πρώτους βαθμούς του στην league phase του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού και να «σβήσει» κάπως την μουντζούρα της βαριάς ήττας στην πρεμιέρα από τον Λεβαδειακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει από το καρνέ του, για το συγκεκριμένο ματς, αρκετούς παίκτες λόγω προβλημάτων τραυματισμών ή ιώσεων όπως συμβαίνει με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες πολύ στο κομμάτι των στατικών φάσεων και στο τέλος του προγράμματος έκανε γνωστό ότι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες υπολογίζονται για το ματς με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ολοκληρώθηκε η διήμερη προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2025-26.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (28.10) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.Οι Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Χατσίδης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, οι Ζόαν Σάστρε και Μαντί Καμαρά υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ο Ντέγιαν Λόβρεν προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ εκτός προγράμματος λόγω ίωσης έμεινε ο Γιώργος Γιακουμάκης .Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι όλοι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την επικείμενη αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotif


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.