Πίτι: «Γνωρίζαμε την αδυναμία του αντιπάλου στις στημένες φάσεις, από τον ΠΑΟΚ θα διάλεγα τον Βιεϊρίνια»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Φρανθίσκο Πίτι και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας και στάθηκε στην παρουσία του επιθετικού του Δικεφάλου, Μίκαελ Κρέμντσικ, ενώ αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Φακούντο Μπερτόγλιο. Επιπλέον, έκανε ειδική μνεία για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το χθεσινό αποτέλεσμα. Χθες ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ και κέρδισε. Προσπαθώ και θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι για να παραμείνει στην κατηγορία η Λαμία. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αδυναμία στις στημένες φάσεις και προσπαθήσαμε εκεί να τον χτυπήσουμε. Οι αλλαγές του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα ως ομάδα. Σίγουρα, η είσοδος του Κρέμντσικ άλλαξε τις ισορροπίες και ο Τσέχος έκανε τη διαφορά στο γήπεδο. Μόλις του δώσεις το χώρο μπορεί να σου κάνει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά. Βέβαια, να αναφέρουμε χθες από την πλευρά μας πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετά παιδιά που δεν έπαιζαν πριν. Εγώ αν θα διάλεγα έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ θα ήταν ο Βιεϊρίνια. Κάνει πολλά πράγματα που δεν μπορείς να καταλάβεις και να δεις από την τηλεόραση». 

Για τον Μπερτόγλιο:

«Ο Φακούντο κάνει τη διαφορά και είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει άνετα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που είναι ο ηγέτης του Άρη». 

Για το μέχρι πότε θα αγωνίζεται:

«Μέχρι να μου φύγει ο ενθουσιασμός θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Μπορώ ακόμα να δώσω πράματα. Όταν όμως δω ότι το σώμα μου δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί τότε θα πάρω την απόφαση να σταματήσω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.