Πίστη για ονειρικό φινάλε του ΠΑΟΚ στην σεζόν

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Μπορείτε να το καταλάβετε από κάθε δημόσια τοποθέτηση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να μην φεύγει από την λογική του «game by game», αλλά κάθε φορά που μιλά για την ομάδα του ξεχειλίζει από πίστη γι΄ αυτά που μπορεί να πετύχει η ομάδα του. 

Οι παίκτες του είναι λίγο πιο αποκαλυπτικοί στα όσα λένε δημόσια. Διαβάζετε σήμερα τις συνεντεύξεις των Μπράντον, Σβαμπ και Μουργκ. Όλοι τους πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ξανά στην OPAP Arena, όλοι τους έχουν βαθιά πίστη για την κατάκτηση του τίτλου.

Σταθείτε στα όσα δήλωσε ο Κουλιεράκης μετά το ματς με την ΑΕΚ: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να μείνουμε όμως ταπεινοί. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε, ακολουθούν αρκετά παιχνίδια ακόμα. Εννοείται ότι πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα». 

Ή τα όσα είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα μας, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον. Έτσι, βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν ομάδα, να πεθάνουμε ο ένας για τον άλλον. Κι αυτό έφερε αποτέλεσμα. Δεν τα παρατάμε ποτέ, πιστεύω ότι αξίζαμε ίσως και να νικήσουμε, αλλά σίγουρα την ισοπαλία. Να είμαστε δυνατοί, να πιστεύουμε στον εαυτούς μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα στο Βέλγιο».

Την φλόγα στα μάτια τους την βλέπει και ο Λέο Μάτος, το καταλάβατε και από τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5.

Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί πολλά και το σίγουρο είναι ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους δύο πολύ μεγάλους στόχους του: Πρωτάθλημα και τελικό Conference League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.