Πίστη για δικαίωση στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης22 Μαΐου 2022

Προάγγελος θετικών εξελίξεων στο θέμα της ευρωπαϊκής άδειας μπορεί να θεωρηθεί η ματαίωση της προγραμματισμένης για χθες συγκέντρωση-συνάντηση του ο Α.Σ Αρης με τους πολιτικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δε διευκρινίζουν στην ανακοίνωση τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, προφανώς στον Σύλλογο όμως έχουν κάτι χειροπιαστό που ακυρώνει και το νόημα της συγκεκριμένης συνάντησης. Με βάση τις ενδείξειςαπό τα τελευταία 24ώρα και ειδικά μετά την καταλυτική παρέμβαση της UEFA υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως για ακόμη μια φορά οι πραξικοπηματικές πρακτικές των ιθυνόντων της ΕΠΟ κατά του Αρη θα πέσουν στο κενό και αυτό που απομένει μόνο είναι και τυπικά να αποσυρθεί η έφεση του κ. Σαράκη. “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα (σσχθες, 21/05) συγκέντρωση με τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακυρώνεται. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν εκ των προτέρων θετικά στο κάλεσμά μας” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αλλά το κλίμα φάνηκε από προχθές ακόμα, με την ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος επέλεξε μία πανηγυρική του φωτογραφία από τον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ , θέλοντας να δείξει ότι πλησιάζει η ώρα της τελικής δικαίωσης του Αρη και ταυτόχρονα η ώρα που και πάλι ορισμένοι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις οποίες σας μετέφερε από χθες η “Μ”, η καταλυτική παρέμβαση του τμήματος αδειοδότησης της UEFA ουσιαστικά αναγκάζει τον κ. Σαράκη να αποσύρει την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και φυσικά να “επικυρωθεί” η άδεια συμμετοχής του Αρη στο Conference League. Αντιλαμβάνεται βέβαια ο καθένας πως, αν όντως συμβεί αυτό τότε την ίδια στιγμή οι κύριοι υπεύθυνοι της ΕΠΟ θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν, ή αν έχουν λίγη ευθιξία να δηλώσουν οι ίδιοι τις παραιτήσεις τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.