Δημοσίευμα για Ρέκο Σίλβα και ΠΑΟΚ - «Τον ξέρει καλά ο Φερέιρα»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2020

Ο Ρέκο Σίλβα αποτελεί μήλον τις έριδος για αρκετές ελληνικές ομάδες. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ και ο δημοσιογράφος της A Bola, Μιγκέλ Κορέιρα μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» σκιαγράφησε το προφίλ του, ενώ επεσήμανε πώς τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα

«Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φέρεται πώς θέλουν τον Σίλβα. Η Άβες έχει οικονομικά προβλήματα και θα μπει στη διαδικασία να τον πουλήσει. Είναι μέσος, δεν βάζει πολλά γκολ και θα είναι καλό για τον ίδιο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Περισσότερο 8άρι είναι, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, βοηθάει τους επιθετικούς και ο Αμπέλ Φερέιρα τον γνωρίζει από την Μπράγκα. Έχει ταλέντο ο παίκτης και τον πιστεύουν πολύ στην Πορτογαλία».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το διάστημα που ήρθε ο Φερέιρα στην Πορτογαλία, δεν μπόρεσα να συναντηθώ και να μιλήσω μαζί του. Ο χρόνος τον πιέζει γιατί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινάει άμεσα, αφού σε λιγότερο από έναν μήνα έχει μπροστά του τον πρώτο επίσημο αγώνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.