«Πιστεύω στην πρόκριση του ΠΑΟΚ, άσε τον τρελό στην τρέλα του»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μαρσέϊγ, ο Μανώλης Μητσιάς. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έκρυψε την προτίμησή του, για τον ΠΑΟΚ για μία ακόμη φορά, ενώ την ώρα που μιλούσε στο κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό, ακουγόταν ένα γνωστό τραγούδι του.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ο Μητσιάς υποστήριξε: “Εχω και εγώ μία τρέλα. Ελπίζω το βράδυ η παραλία της Θεσσαλονίκης να γεμίσει από κολυμβητές που θα κολυμπούν από χαρά για την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

 Θα δω το παιχνίδι στο σπίτι μου, με παρέα, με φίλους. Μετά, μόλις προκριθούμε θα γίνει πάρτι μεταξύ μας. Θα αφιέρωνα στον κόσμο το ΠΑΟΚ το τραγούδι... “Άς τον τρελό στην τρέλα του και μην τον συνεφέρεις... τι κρύβει μέσα το μυαλό, ενός τρελού δεν ξέρεις”

Πάντως θα είναι υπέροχο να κερδίσει και να προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Είμαι αισιόδοξος για το βράδυ. Βλέπω νίκη με σκορ 2-0. Όλη η Ελλάδα περιμένει. Προτιμώ να ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί και να μπει ο Τσιγγάρας ως αλλαγή, έχει δυνάμεις και μπορεί να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.