Πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ Β΄: 1-0 ο Πιερικός!

Χάρης Εμμανουηλίδης08 Σεπτεμβρίου 2021

Ημέρα φιλικού η σημερινή για τον ΠΑΟΚ Β΄ καθώς οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία δοκιμάζονται σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ο Ουρουγουανός προπονητής και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές της νεοσύστατης β΄ομάδας με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2, εκεί όπου όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στόχος είναι να βγουν έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, ενώ το σύνολο του προέρχεται από τη δυνατή φιλική αναμέτρηση και την «λευκή» ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Ο Δικέφαλος απέναντι του θα έχει μία νεανική ομάδα, όπως ο Πιερικός και άκρως ανταγωνιστική με το φιλικό να διεξάγεται σε συνθήκες βροχόπτωσης, καθώς από το μεσημέρι στην περιοχή επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στο γήπεδο παρά τις... φθινοπωρινές συνθήκες και την βροχόπτωση βρίσκονται φίλαθλοι της τοπικής ομάδας αλλά και του Δικεφάλου, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εν λόγω φιλική αναμέτρηση. 

Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα του αγώνα

Με το παιχνίδι να βρίσκεται σε εξέλιξη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο γήπεδο δεν παρέλειψαν να δείξουν την αγάπη του προς το πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία.

10΄ Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία για τις δύο ομάδες με το παιχνίδι να έχει αναγνωριστικό χαρακτήρα μέχρι στιγμής.

18΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Σπυρίδη να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζήμα

26 ΄Μοιρασμένο το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τον Πιερικό να έχει μία καλή στιγμή με τον Φερνάντο αλλά ο Μπουργάνης έδειξε αντανακλαστικά.

32΄Αλλαγή για τον Δικέφαλο, με τον Παναγιώτου να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Κουλιεράκη.

38΄Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Πέτρος Καλουτσικίδης, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και αφού άφησε στην πλάτη του τους προσωπικούς του αντιπάλους, δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζήμα. 

40΄Ο Πιερικός με τον Μότα, βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά η κεφαλιά του πέρασε εκτός.

45΄Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, καθώς ο γκολκίπερ της ομάδας, Τζήμας δέχθηκε χτύπημα στη ροή του αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Γαλάνης.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ: 0-0

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ: Τάχατος στη θέση του Σελιμάι

Αλλαγές για τον Πιερικό: Πέρασαν εντός αγωνιστικού χώρου οι Καγκελίδης, Μηλιώτης στις θέσεις των Μότα και Ζαφειράκη.

55΄ΓΚΟΛ για τον Πιερικό, με τον Παναγιώτου να κάνει λάθος στην άμυνα και ο Χαρτσιάς να είναι αυτός που το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 1-0.

60΄Μπλακ άουτ στο γήπεδο του Πιερικού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας (Γαλανης), Τοπαλίδης, Φερνάντο, Γιαλαμίδης, Καρβούνης, Κριμίτζας, Καρανάτσιος, Ζαφειράκης (Μηλιώτης), Μότα (Καγκελίδης), Χαρτσιάς, Φωκαΐδης

ΠΑΟΚ: Μπουργάνης, Πολύζος, Κουλιεράκης (Παναγιώτου), Καλουτσικίδης, Κόλλινς, Σελιμάι (Τάχατος), Τσοπούρογλου, Τίτο, Κουλούρης, Σπυρίδης, Μπράντονιτς

Στον πάγκο για την ομάδα της Πιερίας: Δεληγιάννης, Μητακίδης, Παπουτζίδης, Πέλκας, Τσενικλής, Γαλάνης, Σκαμπαρδώνης, Μαυρίδης, Στούνταρ, Μηλιώτης, Καγκελίδης

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο: Μπαλάφας, Τάχατος, Αβέ, Πελετίδης, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Γαϊτανίδης, Πανίδης, Τζήμας, Παναγιώτου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.