Εκλογές πίσω από το διάγγελμα Μητσοτάκη «βλέπουν» Βελόπουλος και Αντώναρος!

Metrosport Team14 Απριλίου 2020

Εκλογές μέσα στο 2020 και μετά το πέρας της κρίσης του κορωνοϊού «βλέπουν» οι Ευάγγελος Αντώναρος και Κυριάκος Βελόπουλος.

Δίνοντας τη δική τους ερμηνεία στο χθεσινό (13/4) διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή όσο και ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» εκτιμούν πως σύντομα ο Πρωθυπουργός και, βεβαίως, μετά το πέρας της κρίσης θα προσφύγει στις κάλπες.

«Έμαθα να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές. Άρα: Πάμε για εκλογές. Αμέσως μετά την πανδημία. Μητσοτάκης: “Μετά την κρίση η κάθε εξουσία οφείλει να εγκαταλείπει το απυρόβλητο της ανάγκης, διαμορφώνοντας τη λογοδοσία”». Περίεργα ελληνικά αλλά αυτό σημαίνουν», αναφέρει το τιτίβισμα του Ευάγγελου Αντώναρου.

«Μετά το διάγγελμα “μύρισε” εκλογές»

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος με επίσημη δήλωσή του σχολίασε το διάγγελμα Μητσοτάκη και καταλήγοντας τονίζει πως… «μύρισε εκλογές».

Αναλυτικά η δήλωση Βελόπουλου αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε- όλως συμβολικώς- να προβεί σε διάγγελμα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να μας προετοιμάσει για τα … «μαρτύρια» που πρόκειται να μας υποβάλει!

Ο κύριος Μητσοτάκης μας προειδοποίησε ότι επίκειται ύφεση για το 2020 και υπονόησε – εμμέσως πλην σαφώς- ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν, συνεχίζοντας με την ίδια πειθαρχεία που επιδεικνύουμε τώρα!

Να ξεκαθαρίσουμε, κύριε Πρωθυπουργέ πως σε αντίθεση με όσα δηλώσατε, εμείς δεν «θυσιάζουμε συνειδητά» ή ασυνείδητα! Εσείς αποφασίζετε να θυσιάσουν οι Έλληνες την ευημερία τους, αλλά εμείς δεν μπορούμε να σας επιτρέψουμε να τους θυσιάσετε ο ίδιος!

Σας καλούμε δε, να μας απαντήσετε δημοσίως στα εξής ερωτήματα- αιτήματα της Ελληνικής Λύσης, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δήλωσή σας ότι η πίστη μας δεν κινδυνεύει:

1. Θα επιτρέψετε, Κύριε Πρωθυπουργέ, να γίνει περιφορά επιταφίου μόνο με κληρικούς, με τις απαιτούμενες αποστάσεις, και χωρίς πιστούς να ακολουθούν, για μια μικρή διαδρομή σε κάθε Μητρόπολη, ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθούν με κατάνυξη από τα μπαλκόνια τους;

2. Θα επιτρέψετε την αναμετάδοση έστω μέρους της Αναστάσιμης Λειτουργίας από τα εξωτερικά μεγάφωνα των Ιερών Ναών, ώστε οι πιστοί να ευαγγελιστούν το «Χριστός Ανέστη»;

Tέλος, κύριε Πρωθυπουργέ, μία επισήμανση: Ναι, μένουμε σπίτι! Αλλά μένουν όλοι σπίτι; Και οι παραβάτες, τιμωρούνται όλοι κύριε Πρωθυπουργέ; Οι κανόνες κι οι ποινές ισχύουν καθολικά;

Υ.γ.: Μύρισε άνοιξη και μετά το διάγγελμα «μύρισε».. εκλογές!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.