Πίρλο: «Κάναμε λάθη, λογικός ο αποκλεισμός»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Στεναχωρημένος  εμφανίστηκε ο Αντρέα Πίρλο μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στους «16» του Champions League, παρά τη νίκη της με 3-2 απέναντι στην Πόρτο.

 «Τέσσερα λάθη σε δύο αγώνες του Champions League είναι πάρα πολλά. Είναι φυσιολογικό να αποκλειστείς. Δουλεύω σε ένα έργο που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και έχει ένα ευρύτερο όραμα. Αυτή η χρονιά είναι μόνο η αρχή, οπότε συνεχίζω να δουλεύω ήρεμα. Εάν αισθάνομαι πίεση αυτούς τους μήνες; Δεν είμαι χαρούμενος επειδή ήθελα να προχωρήσουμε στο Champions League. 

Δεν κάναμε τίποτα λάθος όταν αποκτήσαμε αριθμητική υπεροχή, η μόνη λύση ήταν να τους ανοίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να γεμίσουμε την περιοχή καλά. Ετσι άλλωστε ήρθαν τα γκολ. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, είχαμε αμέσως την ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα με το Μοράτα. Μετά ήρθε το πέναλτι και έγινε ένα άλλο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο πρωτάθλημα γιατί είμαστε μόνο στο Μάρτιο και έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.