Πήρε βαθμό «ανάσα» ο Πανιώνιος στη Λάρισα

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΑΕΛ και Πανιώνιος, με τους «κυανέρυθρους» να… χαμογελούν περισσότερο.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι «καίγονταν» για βαθμούς. Ο Πανιώνιος παίζοντας με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντομινγκες (31΄) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άντεξε στο AEL FC Arena και πήρε έναν σημαντικό βαθμό που τον φέρνει στο -1 από την Ξάνθη. Στο 35’ ο Μπέρτος με τάκλιν σταμάτησε το δυνατό σουτ του Λυμπεράκη κρατώντας το 0-0, ενώ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ στο 38’ σε σουτ του Παπάζογλου που αλλοίωσε με τάκλιν ο Ευαγγέλου ώστε η μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ με διαρκή επιθετικό μονόλογο πίεσε για να σκοράρει εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, ωστόσο ο Πανιώνιος επιβεβαίωσε τη στατιστική που τον θέλει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα στα Play outs (έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ, με πέναλτι από την Ξάνθη) κατακτώντας έναν πολύ χρήσιμο βαθμό στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79' Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46' Ηλιάδης), Βινίσιους (59' Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μαξίμοβιτς(81' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61' Άρσε), Τσιλούλης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.