Πήρε το τρίποντο ο Ατρόμητος με 10 παίκτες - Στα πλέι οφ η Λαμία

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2024

Σε ένα παιχνίδι γεμάτη ένταση, φάσεις και πολλές παρεμβάσεις του VAR, ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-1 τη Λαμία στο Περιστέρι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από ωραία κάθετη μπαλιά, ο Γιουμπιτάνα μπήκε στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Λαμία κυνήγησε την ισοφάρισε και στο 26΄βρήκε το τέρμα με τον Μαρτίνεθ να πασάρει στον Σλίβκα που πέρασε τον Τσιντώντα και έκανε το 1-1. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δευτερο γκολ στο 50΄αλλά μετά από έλεγχο VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 10 λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες θα πάρουν ξανά το προβάδισμα όταν μετά από σουτ του Βαλένσια, ο Κοσέλεβ απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ανγκιέλσκι και εκείνος έκανε το 2-1. Στο 65’ ο Ατρόμητος βρήκε ξανά δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν και το τρίτο γκολ και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 82ο λεπτό με τον Ανγκιέλσκι. Η Λαμία μείωσε σε 3-2 αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Οι συνθεσεις της αναμέτρησης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε (89’ Βρακάς), Γιουμπιτάνα, Καμαρά (58’ Κουέν), Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (65’ Στάνκο), Τζανδάρης (46’ Σαντάνα), Σλίβκα, Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Καρλίτος (65’ Μάλτσι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.