Πήρε το ντέρμπι της πόλης ο Ηρακλής, 2-1 τον ΠΑΟΚ Β

Πέτρος Χαριζακλής07 Απριλίου 2024

Μετά από τρεις ισοπαλίες, ο Ηρακλής έκανε σεφτέ στα πλέι άουτ κερδίζοντας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ Β με 2-1.

Ο Γηραιός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με δύο τέρματα ενώ είχε και δοκάρι. Στο 28ο λεπτό ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κούστα, με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Γκερμούς, άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή. Στο 37' ο Γηραιός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ισνάλντο. O Aργεντίνος εκτέλεσε το φάουλ χαμηλά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος και νίκησε τον Μπαλωμένο στη κλειστή του γωνία.

Στο 45' ο Κούστα έφυγε στην αντεπίθεση όμως το σουτ του στο σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΟΚ Β.

Ελαφρώς βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ Β στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με διπλή ευκαιρία στο 57'. Ο Σπυράκος έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, σούταρε δυνατά με τον Παλαβράκη να αποκρούει δύσκολα. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Το γκολ της τιμής για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε ο Δαρέλας στο 93ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γρόσδη.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82' Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82' Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70’ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70’ Πανίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.