Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Φεβρουαρίου 2023

Αφεντικό στο Τορίνο η Γιουβέντους! Η ''βέκια σινιόρα'' κέρδισε με 4-2 την Τορίνο στο Derby della Mole και φουλάρει για την ευρωπαϊκή έξοδο! 

Τι και αν βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, η Γιουβέντους απέδειξε πως είναι το αφεντικό της πόλης, επικρατώντας 4-2 της Τορίνο. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία», η οποία βρίσκεται έξι βαθμούς από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αν δεν είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 βαθμών τότε θα ήταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Επέστρεψε στην δράση μετά την πολύμηνη απουσία του και αποθεώθηκε ο Πολ Πογκμπά. Ο 29χρονος μέσος πέρασε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό του ντέρμπι και αποθεώθηκε από τους φίλους της Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Μπρέμερ (90' Μπονούτσι), Κουαδράδο (68’ Ντε Σίλιο), Κόστιτς, Ντι Μαρία (69’ Κιέζα), Ραμπιό, Φατζιόλι, Βλάχοβιτς (86’ Κεν), Μπαρενετσέα (69’ Πογκμπά) 

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ντζιντζί (84’ Γκραβιγιόν), Ροντρίγκες (75’ Βόιβοντα), Σχουρς, Μπουοντζιόρνο, Σινγκό, Λινέτι (74’ Ρίτσι), Μίραντσουκ, Ίλιτς, Σανάμπρια, Καραμό (60’ Ράντονιτς, 75’ Σεκ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.