Πήρε το 60% από το στοίχημα, περιμένει το υπόλοιπο 40%

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Αμφίβολο είναι εάν θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Superleague 1 το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, εάν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα κάνουν οι περισσότερες ομάδες που έχουν λαμβάνειν από το στοίχημα. Χθες το μεσημέρι στο Metropolis 95,5, αποκαλύφθηκε πως είναι πιθανό το νέο Πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, εάν δεν βρεθεί μία λύση με τα χρήματα που πρέπει να πάρουν οι ομάδες. 

Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην Λίγκα, εισπράττουν το ίδιο ποσό. Ήδη ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport έχει εισπράξει το ποσό που αντιστοιχεί στο 60% από το στοίχημα. Απομένει να εισπράξει το υπόλοιπο 40%. Πρακτικά στα ταμεία του ΠΑΟΚ μπήκε ένα ποσό που αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ και το οποίο αντιστοιχεί στο 60% που προαναφέραμε. Τα ίδια χρήματα, πήραν όλες οι ομάδες, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση τους ή την δημοφιλία τους. 

Ολες θα εισπράξουν το ίδιο. Βεβαίως, από την στιγμή που αναφέρθηκε πως το υπόλοιπο ποσοστό από το στοίχημα, θα δοθεί στις αρχές του επόμενου έτους, είναι λογικό να υπάρχει μία δυσαρέσκεια. Από τον ΠΑΟΚ πάντως περιμένουν να δουν τις αντιδράσεις κυρίως των ομάδων που θεωρούνται μικρομεσαίες και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη αυτά τα χρήματα από το στοίχημα. Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να δει τις αντιδράσεις. Είναι όμως γεγονός πως συντάσσεται με τις οικονομικά αδύναμες ομάδες, κάτι που είχε εκφραστεί δημόσια σε συνεδριάσεις της Λίγκας, από εκπροσώπους του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.