Ο Ζίβκοβιτς πήρε την ευθύνη, γλίτωσε τον Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ θα έχει στόπερ με τη Σλόβαν!

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Η οξυδέρκεια και η... αυτοθυσία του Ζίβκο Ζίβκοβιτς γλίτωσαν τον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα, ενόψει του Conference League με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα είναι καθοριστικός.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καστάνης μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, ο Σέρβος τερματοφύλακας βοήθησε τον ΠΑΟΚ χωρίς να παίξει. Προς το τέλος του αγώνα  με την Κοπεγχάγη στη φάση της αποβολής του Μιχαηλίδη, υπήρξε ένταση μεταξύ του Φερνάντο Βαρέλα και του 4ου διαιτητή στον οποίο μίλησε με έντονο τρόπο ο στόπερ του ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα, που βρισκόταν στον πάγκο, όρμησε στον τέταρτο ζητώντας εξηγήσεις για την απόφαση της αποβολής του συμπαίκτη του. Ακολούθησε ένα μικρό επεισόδιο και ο τέταρτος κάλεσε τον διαιτητή για να τιμωρήσει τον Βαρέλα, λογικά με κόκκινη κάρτα!

Αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο αφού θα έθετε και τον Βαρέλα νοκ άουτ από το ματς της Μπατισλάβας. Εκείνη την ώρα, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μπήκε μπροστά και είπε στον διαιτητή ότι εκείνος του φώναξε, ο 4ος επέμενε ότι ήταν ο Βαρέλα και τελικά ο διαιτητής «κιτρίνισε» τον στόπερ του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.