Ο Αετός Οφρυνίου, προχώρησε σε μια κίνηση που ενισχύει σημαντικά την επιθετική του γραμμή καθώς απέκτησε τον 19χρονο φουνταριστό Αντώνη Πόντη.
Ο ταλαντούχος σέντερ φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης, ενώ έχει καταγράψει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε επίπεδο Super League 2, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο νεαρός δυναμικός επιθετικός είχε ενεργό ρόλο τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Κ16, την Κ17 αλλά και την Κ19 του Μακεδονικού, σκοράροντας κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν 11 γκολ στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας και 12 γκολ στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League 2. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις και η επιμονή του, τον οδήγησαν στο κατώφλι της πρώτης ομάδας. Μετέπειτα κατάφερε να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τον Γενάρη του 2025. Ο Πόντης κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στη Super League 2. Συνολικά με τους «πράσινους» αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου».
Η διοίκηση του Αετού Οφρυνίου καλωσορίζει τον Αντώνη Πόντη στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, με την ελπίδα να χαρίσει πολλούς «πόντους» ενόψει της συνέχειας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube