Πήρε Παντελή ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου - Ενίσχυσε το ρόστερ του

Χρήστος Λιάπης03 Ιανουαρίου 2026

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, ενισχύοντας ουσιαστικά το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα απέκτησε τον 19χρονο χαφ Παναγιώτη Παντελή, έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του και με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Ο Παντελής έχει περάσει από αξιόλογες ποδοσφαιρικές δομές, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες του Άρη (Κ17), στη συνέχεια στον Καμπανιακό Κ19, ενώ κατέγραψε συμμετοχές τόσο με την πρώτη ομάδα του Καμπανιακού όσο και με τον Ηρακλή Θερμαϊκού, αποκτώντας εμπειρίες σε απαιτητικό επίπεδο.

Πλέον, ο νεαρός χαφ καλείται να συμβάλει στην προσπάθεια του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου για την επίτευξη των στόχων του στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Αγίου Αθανασίου τερμάτισε το 2025 στην τρίτη θέση, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία, και δείχνει ξεκάθαρα πως δεν επαναπαύεται, αλλά επιδιώκει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της σεζόν.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.