ΠΑΟΚ: Πήρε... μπρος σε επίθεση και άμυνα

Γιώργος Ζαΐρης24 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το σπουδαίο διπλό από το Αγρίνιο και κατέγραψε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα του σε αυτή την τετράδα αγώνων. Αν μάλιστα συμπεριλάβουμε και τη νίκη απέναντι στην Καλαμάτα για το Κύπελλο, οι αγώνες στο σύνολο τους είναι πέντε και ο συντελεστής τερμάτων 12-0.

Ας μείνουμε όμως στη συγκεκριμένη επίδοση στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP ARENA έβγαλε αντίδραση και κέρδισε κατά σειρά τον ΠΑΣ με 2-0, τον Ιωνικό με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τον ΝΠΣ στην Τούμπα πριν έρθει το προχθεσινό διπλό στο Αγρίνιο. Ο συντελεστής τερμάτων είναι 10-0.

Ακόμη και τη χρονιά του αήττητου Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να κάνει τέσσερις σερί νίκες κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του. Τελευταία φορά αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2017 και όπως και τώρα αυτό το σερί το μέτρησε μετά από εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Τότε είχε χάσει στο ΟΑΚΑ με 3-0 και αμέσως μετά κέρδισε τον Πανιώνιο με 1-0, την Λάρισα με 2-0, τον Ατρόμητο με 2-0 και τον Παναθηναϊκό με 3-0. Είχε σκοράρει δηλαδή οκτώ γκολ ενώ τώρα έχει βρει δίχτυα δέκα φορές.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Δικέφαλος έχει βρει τα πατήματα του και έχει καταφέρει να «δέσει» ως σύνολο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αν μάλιστα καταφέρει την προσεχή Τετάρτη να κερδίσει τον Ατρόμητο κρατώντας ανέπαφη την εστία του θα ξεπεράσει το σερί εκείνης της περιόδου του 2017 καθώς ναι μεν είχε πετύχει και 5η νίκη στη σειρά, αλλά είχε δεχθεί γκολ [ήταν το ματς απέναντι στον Πλατανιά όπου ο ΠΑΟΚ το κέρδισε με 3-1].

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.